torka

har verkligen ingen motivation till att skriva här.
nätterna hemma är inte roliga, lillan lider just nu av vad bvc tror är nattskräck, "vaknar" och är hysterisk i 2,5-3h innan hon sedan åter lägger sig ner och somnar om. som en klocka 01.30.. de är tufft. man inser hur bra man haft de den senaste prioden när hon inte strulat lika mkt med sömnen som hon brukar..
 
jag har haft en jobbig dag fylld av tårar. när läkaren ringde vid 3 slogs jag i backen bara.
var inte med på de samtalet idag om fler nervblockader, grät och grät och grät. fick tillslut iväg ett sms samt ett samtal till en vän innan lillan vakna och jag kunde sansa mig. mutade med piggelin och disney junior så mamman kunde få gråta av sig, pappan kom hem och en lång dusch med ofantliga tårar gjorde mig iaf senare något lugnare.
vet inte varför jag ballar ur så, vill aldrig erkänna de högt. men undersöknigen är så jävla vidrig..
ja vet ärligt inte om jag kommer klara att gå dit på fredag. de räcker med den jävla andra undersökningen på onsdag..
ibland vet jag bara inte hur jag ska få ihop ig själv.
men sen kommer en ny dag och allt känns åter ok.
 
min mage har iaf kraschat big time, feber av och ann och diareer som gör att ja inte kan behålla någon mat..
så sliten är väl de minsta ordet.  att ta hand om en liten på de är inte alltid så lätt, men man gör sitt allra bästa. och jag tror faktiskt inte de gick någon nöd på wilma av att vara inne en dag.
Men imorgon måste vi ta oss till apoteket så imorgon blir de frisk luft trots allt..
 
borde verkligen sova som resten av familjen. men ikväöö får ja ingen ro..
har jätte ont verkligen med. men vill inte ta något alls. inte tagit någon citodon eller spasmofen på över en vecka nu, tänker att då kanske stesoliden kan hjälpa lite bättre på onsdag och fredag, önske tänk.. i know..
men skulle verkligen behöva något som bedövade lite så jag kunde sova ifrån denna jävla smärtan..
 
slut på tyck synd om mig själv inlägg..
 
hoppas ni haft en fin måndag där ute. imorgon är de tisdag då ska jag och wilma ha en fin dag. så är de bara.
 

kräftskiva och positivparken

ikväll väntar kräftskiva. Fick i uppgift att stå för efterrätten men efter förra veckans fiasko skiter jag i det. De får bli coop påvägen bort för inhandling av glass, margäng och lite såses, de duger allt gott de med.
 
Vi tänkte ta oss en tur till positiv parken här efter frullen. Väntar man ut wilma på morgonen äter hon mkt bättre och hititlls har hon inte visat att hon vill äta än.
 
Drömt så otroligt otäcka drömmar inatt, de har verkligen varit vidriga så att wilma från och till väckt mig har verkligen enbart varit välkommet.
 
igår va vi på bvc för 18 månads kontroll (som slutade som 19 månads kontroll), Wilma skrek under hela sin bvc tid, ville inte visa något överhuvudtaget utan ah som ja just skrev var bara ledsen hela tiden. vägrade sitta och stå på vågen, mätning ah allt va jobigt, men hon slutade iaf på 11kg blank och nästan 81cm lång. Mammas stora tjej växer så de knakar. Hon ligger strax under medel men följer sin kurva så himla bra med en enda avvikelse när hon var 15 månader.
 
Dags att ta tag i sig själv, göra något av denna dagen med?
 
hejdå.

ord

just nu har jag inga ord att skriva.
 

vacker dag

Regnet har öst ner idag.Men vi har haft en fantastik fin dagLite folk på öf, bara de allra finaste var där.Lena är så rar.Wilma sov LÅNG MIDDAG!!!sedan besök av bästa bästa robin och sedan också Erica.Erica tog wilma på en tur utan oss.Jag fick för första gången i mitt liv till en brunsås som var as god.
Wilma somna innan 21..
Nu är de bara den jävla morgondagen som hägrar..
men denna dagen var verkligen en bra dag.

-2

Helgen går åter mot sitt slut.
De gör mig ledsen att inte ha mannen hemma längre. samtidigt som de faktiskt är skönt, för då får jag och wilma lov att verkligen längta efter honom på dagarna.
Just nu ligger i varsin sida av soffan, dricker varsin blaskig cider och tittar på någon billig komedifilm på 5an
enkelt och de allra bästa. Wilma sover i sin säng, om en så så oroligt. mkt kruppnätter nu vilket betyder lite sömn för oss alla, känner mig sannerligen mer eelr mindre som ett vrak. Idag har smärtan på kvällen inte vart rolig, då och då kommer tårarna fast jag inte vill. Men vill vara citodon, spasmofen och targenic fri några dygn, dels för att inte bli lika beroende och dels (nu låter jag som en junkie) vilja toppa effekten på tisdag när jag ska till läkaren.
är så rädd att jag inte ens vill tänka på de. Det känns rent sagt för jävla jobbigt och ajg vet ärligt inte hur jag ska fixa de. Men eftersom jag fick gå därifrån sist med en ny tid nu på tisdag har de lovat mig något för nerverna samt ordinerat att jag ska ta mkt smärtlindring hemma innan ja kommer till de..
 
Förövrigt -2 de är er början..
 
Idag va vi på kalas hos wilmas gudmor. hon fyllde 23 idag och ett presentkort på gekås fick bli hennes present. vet precis vad hon vill köpa, ett nagel kit set för gellack. hoppas verkligen hon unnar sig de nu..
 
Förörvigt idag röstat. min röst föll för öppen kyrka och karin janfalk.
En mkt stark kvinna med otroliga bra åsikter. en öppen kyrka för alla oavsett bakgrund eller homosexualitet. tycker verkligen fler folk ska ta sitt röst kort och rösta, folk säger att de inte är intresserade, men citerar en fin vän
Man ska värna om sin rösträtt det finns människor i världen som offrar sitt liv för att få rösträtt och demokrati. Det minsta jag kan göra är att utnyttja den rösträtt jag har. Dessutom ger ett högt valdeltagande ett bättre underlag för demokratin."
fint sagt.
 
var precis inne på aftonbladet och de verkar vara högre valdeltagande än vanligt, alt fler röstar för att inte ge sd en plats i kyrkan, blir varm i bröstet. det finns trots allt hopp om framtiden och människan..
 
moralkärring.
 
ne, nu ska jag lägga mig i soffan, snart stundar natten, om de nu blir någon sömn inatt får framtiden utvisa.
 
Ta vara på dagen, man vet aldrig va morgondagen levererar.
tacksam för min allra finaste familj. För allt stöd jag får av morsan och moster.
över att jag har världen vackraste underbaraste bror som alltid sätter wilma i ruta 1, som har värdens vackraste och fina tjej som jag verkligen älskar (de är fan itne alla som passar där) och för mina fina kära vänner.
vänner kommer vänner går men de riktiga vännerna de bestå... just nu fäller jag allra mest tårar över att min allra allra finaste vän bor så himla långt bort, i staden jag gillar minst av de alla sthlm. Snart blir hon mamma och jag kommer inte att få dela alla fram och baksidor av föräldraskapet lika nära även om ajg vet att vi alltid bara är ett samtal eller mms bort så gör de mig så ont att jag bara inte kan få de där varma kramarna när jag är ledsen, som kan ta mitt skit snack. ah allt de där som bara hon kan göra..
 
idag fyller förövrigt sveriges snyggaste kvinna 30 år. som hennes syster snyggt sa 30 är de nya 20,
grattis snygge frida på DIN födelsedag. The bird...
Jag är tacksam för att jag vet att vi också alltid kommer vara en del av varandras liv. all tid vi spenderade ihop när vi skrev kandidatuppsatsen, alla timmar du lägger ner på mig och min smärta genom att prata med dina kollegor som kan saker trots att vi bor så långt ifrån varandra..
 
jag är tacksam för att alla ni bär mig de dagar jag inte själv orkar...
 
sådär härligt sentimental ikväll. dags att sluta innan tårarna tar över tror ajg.
 
god kväll där ute..

13/9

Fredagen den 13 idag.
Jag ahr emd andra ord köpt en trisslott.
denna ska skrapas i reklamen för filmen vi ser..
 
förövrigt är de hårda tider. har haft otroligt ont den här veckan. blir mörkrädd över hur många mediciner som gått åt. läkarbesöket resulterade i panikångest anfall så ja fick efter hjälp gå därifrån med en ny tid nästa vecka.
känns så otroligt misslyckat.. men jag är så rädd..
 
orkar inte skriva just nu..
 
 
ta hand om er där ute.

schellstrom.blogg.se

Världen ur mitt perspektiv.

RSS 2.0