bland smärtor och tankar

Idag är det söndag. Och idag har jag ÄNTLIGEN efter väldigt långtid fått träffa min bästa vän och få krama henne.
Som jag saknat och alltid saknar henne. Hon är nämligen så dum att hon fått för sig att hon ska bo i sthlm.
Förstår inte hur man kan välja bort gbg, även om allt jag önskar är henne lycka hade de känts så mycket bättre om jag fick ha henne här hemma. Hellst på gatan nedanför som jg hade under en kort period.
 
Mycket händer. Just nu är smärtorna värre än någonsin. Slutade tillslut med en hel kväll och natt på gynakuten.
En varm lång kram av barnmorskan som tyckte jag var en fantastisk kämpe som klarade av alla smärtor. Hon sa att jag måste ha hög smärttröskel. Att jag inte klagar fast ajg borde. Kanske är så fallet. kanske inte? vad vet jag.
Det slutade iaf med en ny morfin tablett och en remiss till smärtcentrum.
Äntligen. Eftersom smärtorna just nu härjar i mitt liv är kvällarna här hemma inte roliga. Haltar och klarar av allt mindre.
Är just nu sjukskriven augusti ut. Ska boka en tid hos min läkare när hon är tillbaka från semestern. 
 
om 2 dagar väntar gastroskopin, känner oron lite. inte för undersökningen i sig. Jag har varit med om SÅ mkt värre saker, utan mer att ajg är trött på alla undersökningar, får nästan panik av att ajg just alltid är med om undersökningar.
 
Smärta, men vill inte ta fulldos citodon och spamsofen idag igen. försöker härda..
jag klarar allt.
 
idag har ja iaf fyndat lite rea på nätet till mig själv. Hoppas de passar..
 
 
 

Sol

Ute lyser solen.
Wilma går runt och grejar till max, Daniel är ute och springer, och jag sitter här som ett vrak
 
Har så svullna ögonlock, absurt.
 
idag ska vi åka en sväng till landet för grill, sol och framför allt tänker ja låta de busa emd lillan så ja kan få vila mig. Är så trött så trött.
 
Har verkligen vart VÄRDELÖSA smärt dagar, Brukar sällan ta mer än 1 spasmofen per dygn. men nu har jag tagit 3 per dag och endå inte vart smärtfri. groggy och yr har ajg vart mestadels av tiden, tyvker de är otäckt hur starka och mkt tabletterna påverkar mig, dock har de inte tagit bort all smärta. Blir de så illa som de va i förrgår igen måste jag söka akut.
Men jag tror inte att de blir det.
 
Igår testade wilma cykelstolen för första gången och hon ÄLSKADE den.
skönt.
 
ne dags att ta tag i dagen.
 
Förövrigt fyller idag vår älskade vän Lewis idag 1 år.
tiden går så fort.

va fan

Asså de gör så jävla ont ikväll.
Nu kommer till och med tårarna åter. Tagit väldigt mkt mer smärtlindring än ja brukar, men de gör fortfarande ont.
Groggy, illamående men smärtan den är fan kvar.
Testar vetevärmaren. Känner mig så svag, så löjlig. Är detta kvar imorgon bitti måste ja ringa läkaren. de funkar inte..
 
 
 
fan va töntig ja känner mig
 
å jävla piss är va de är..
 

dålig dag

Idag är ingen bra dag, har helt galet galet ont..
FY FAN.
 
Vi blev väckte tidigt idag, för tidigt. allt som börjar med 04 är förtidigt at gå upp. 04.40 hade vi en HYSTERISK wilma.
SOm grät otröstligt i 2h innan hon slutligen la sig på mattan och somnade.
Idag är första feberfria dagen sedan i fredas, äntligen. Idag hade vi inte ens bråk med antibiotikan.
De går frammåt.
 
Vi ska snart bege oss till ruddalen för att kolla på daniels kusin som ska spela fotbolls match.
Sen håller jag tummarna att vi styr bilen mot hemma kväll, eller ah de ska vi för vi har 3 filmer att lämna tillbaka (var av vi bara sett två ,surt) Men igår släptes en film som vi väntat så länge på att få se.
Johan falk, kodnamn lisa. Jag blir pirrig i magen med tanke på att vi snart ska se den, konstigt men ja har längtat så himla länge på att se den.
 
I dag läste ja också ut den sista delen som just nu finns ute på marknaden av keppler. De vore att ljuga om man inte sa att de skriver spännande böcker.
Jag har till och med drömt mardrömmar om den här jävla Jurek Walter..
 
så är de. Nu ska jag gå och ta en spasmofen så ja slipper stå på fötbollsplanen sen och släppa tårar.
 
Adjö

ny dag

Idag gick vi in på dag 5 med hög feber. Så efter att åter ha samtalat med bvc fick vi en läkartid idag. Hos en otroligt trevlig läkare vid namn Jonas. Han kollade wilmas öron, konstaterade att de är väldigt fina öron hon har, sedan va de halsens tur. Oj så rött de va här. Hon har halsfluss, skickade iväg oss alla 3 till lab för att utesluta så varken jag och daniel va bärare, Enligt de testet hade ingen av oss 3 halslfuss.
Men läkaren sa att han skiter i testet för han är säker på att de är halsfluss hon har, Tyvvär har hon väl ärvt mina halslfuss gener. äckliga beläggningar illröd tunga och en otroligt otrelvligt doft från halsen samt hög feber u 5 dagar har nu resulterat i att lillan för första gången i sitt liv fått antibiotika. Hon spydde dock ganska snabbt efter att hon fått den. Läkaren valde att skriva ut va han kallade de ett "gott" antibiotika istället för de man kan välja annars. Får att skona Wilma. Rart tycker jag. Men hennes kiss luktade ikväll lite antibiotika så lite av dagens dos han hon säkert ta upp innan kräkningen kom. Nu hoppas ja inte hon komemr spy varje dag hon får sin dos så håll tummarna. Denna gången ahr sjukdomen inte satt sig alls på hennes astma vilket också rä så OTROLIGT skönt. Man märker på hela Wilma att hon mår "bättre" när adningen funkar. Sedan dosökningen till 125 mikrogram morgon och kväll eller 2 doser morgon och kväll gjordes har hennes luftrör peppa peppa aldrig vart så bra som nu. Känns så skönt att de äntligen löste sig med. Vi skulle testa att bara ge en dos om dagen nu på sommaren om det funkar men de har de tyvärr inte gjort. Men de känns bra att vi har en dos som fungerar. Sedan har vi ju alltid airomir upp till när atackerna blir för intensiva.
 
Daniel har redan vart hemma med oss i drygt 2 veckor, de går så fort. Men bara tanken av att han är hemma 7 veckor till känns helt fantastiks. Jag har fått SÅ mkt avlatsning. Och det känns som han verkligen förstår när jag har ont eller att ja har behövt sova den där extra timmen när natten bara bestått av 2h sömn. 
Daniel jag älskar dig mer än ord kan beskriva. Jag stannar ofta upp och tänker på hur du orkar med mig.
Jag är så evigt tacksam. Att vi skapat Wilma, detta vackra underbara duktiga lilla mirakel. Vi kunde inte gjort de bättre än så.
Jag är så stolt att jag spricker över vår busa lilla skatt. Fröken bus.
Tillsamans är vi starka.
 
Jag älskar er!

long time

De var längesedan jag skrev, ni är några som påpekat detta. Jag trodde inte ens att någon läste. visst ser jag att jag har unika läsare men trodde det mest avr folk som klickade sig runt, utan att läsa.
 
Mkt har hänt sedan sist, men jag har inte känt för att skriva något. Det går verkligen i perioder, ibland kommer flera inlägg varje dag och ibland kan de gå veckor utan något.
Daniel ska i sommar vara hemma 9 veckor, 2 av de har redan gått, jag förstår inte.
Jag är fortfarande sjukskriven efter blindtarmen. Blev sjukskriven i nästan 1 månad.
Idag har jag även avslutat antibiotika kursen efter den infekterade blindtarmen. Hoppas nu att inget mer händer.
det har vart lite för mkt. jag har gråtit en hel del.
men ärr smärtorna har åter blivit värre, jag är SÅ trött på skiten, jag varken orkar eller vill gråta fler tårar över detta. Jag vill sluta skämmas över att jag tycker de är jobbigt, men de är svårt. Jag är väl kanske inte helt redo för de än.
Men om drygt en vecka väntar en mr. Jag hoppas de hittar felet och kan ptgärda de så allt bara kan förändras till de bättre.
 
Idag blir de hemma dag istället för en dag med grillning på landet. =/ Wilma fick 40 graders feber så pang igår kväll från ingenstans. Vår älskade skatt, de kändes så jobbigt. Men när hon vakna nu i morse va febern borta, bara lätt förhöjd temp på 37,7. SKÖNT men idag blir de till att stanna hemma så hon får vila upp sig.
Behöver nog köpa en örontemp trots allt, hade velat åka till gekås å köpa de då de jag tidigare sett skiljer flera hundra kronor i pris. Hon får panik så fort hon ser tempen, eller suppar. Hon har problem med magen och har vid flera tillfällen blivlit tvingad till laxermedel och efter de "skyddar" hon sin rumpa något extremt. Känns heskt att ta tempen på henne när man ser hennes rädsla i hennes ögon när man gör de.
Så nu får de bli örontemp, vare sig de inte är helt pålitliga eller ej.
 
Idag ska jag ta en promenad. behöver gå en sväng om apoteket, och en sväng omjungfruplatsen och hämta ut den nya beställningen från next som nu kommit. De går fort. Beställde natten mellan tisdag och onsdag, och igår kom paketet från england fram. De kallas jag god service.
Skillnad är på vissa svenska företag. är nu över 2 veckorsedan jag beställde wilmas cykelhjälm, igår fick jag iaf mail om att den nu var packad.. DÅLIGT faktiskt.
 
hoppas ni har de fint.
 
På återseende snart igen hoppas jag
 
 
Kärlek <3
 
 

schellstrom.blogg.se

Världen ur mitt perspektiv.

RSS 2.0