onsdag

Dagen har sannerligen gått super fort idag.
 
Imorgon ska jag och min allra finaste sussi och Elias ge oss ut på nya äventyr. Jag saknar verkligen våra dagar ihop, det är inte de samma när hon har börjat jobba måndag-onsdag =´(
 
Dagen har spenderats på bvc, vi är verkligen lyckligt lottade som har så många kära vänner som betyder så mycet för oss.
 
Wilma va helt slut ikväll, somnade 19.20!!!?? de har aldrig hänt tidigare, helt fantastiskt faktiskt. de behövde vi hela familjen!!
 
Godissugen till tusen just nu, inte bra...
 
jadu, ingen skriv motivation alls idag heller.
 
Kan väl kanske skriva att dagens middag blev ett enda stort FAIL. Slutade med att jag satte på ugnen på nytt för att värma en fryst macka, inte ens de lyckades jag med, när jag senare började äta insåg jag att mackan fortfarande var kall i mitten så jag slängde skiten. Så här sitter la jag och är hungrig. Störigt

soffhäng

Huduvärk till tusen. Tröttheten som talar. Wilma har sovit så otroligt oroligt inatt. När klockan var 23 och och hon redan då hade vaknat en 20 gånger gav jag upp och la henne i vår säng och la mig själv, I vanliga flal brukar hon få komma till våran säng mellan 2-4. Det är HUR mysigt som hellst att sova brevid min skrutt men samtidigt tror jag faktiskt de är så mkt bättre om hon sover i si egna säng, för jag tror egentligen både hon och jag och daniel får så mkt bättre sömn. För det är galet hur en sådan liten människa kan ta SÅ STOR plats.
 
Älskade plutt. nu sover hon iaf. somnade så gott i min famn till einsteins. 
Mamma va här på frulle, busade med wilma så jag fick dammsugit, nu sitter jag här och funderar på om jag ska ta tag i hyllan ovanför tvn eller inte, passa på medans lillan sover eller bara fortsätta att sitta i soffan och slappa lite?
Skulle träffa nicklas och Elias men Wilma sover ju än så de lär dröja.. annars får de bli imorgon helt enkelt. inte mer än så. ingen lunch har hon ätit än heller men de går nog ingen nöd på henne alls...
 
jaja.

Inte min dag.

Vilken dag de varit.
 
Inte min dag.
 
Högt bltr, ekg prover och nya remisser. träffa bästa vännen en snabbis för att sedan bryta ihop när jag går därifrån, varför måste du bo i sthlm?
 
Sedan sjuka smärtor i bröstkorgen på kvällen, illamående, yr..
pissigt..
 
MEN
 
Sen kom Ola-Conny och Morgan, då bytte tårarna ut till skratt tårar..
fan va roliga de är!

sunday bloody sunday

Sitter här och kollar in nya gardiner till köket. Var tvungen att plocka ner mina längder då någon kladdade ner dem med fruktpure. Kvar blev en förliten hissgardin. Men jag har en förkärlek till hissgardiner, de är både snygga och trollar även med rummet så det känns så mycket större. Så tyckte även mannen (att rummet blev större) SÅ nu fick jag trotsa köpstoppet och beställa hem nya gardiner. Ska spåna runt lite innan jag trycker på köp knappen, även om jag i princip redan har bestämt mig.
 
Känner mig riktigt sliten idag, kroppen är helt ur balans. känns inte bra alls..
 
Har nu tagit bort alla plåster, såret i navlen glipar och är riktigt hårt och äckligt, de kommer inte bli ett snyggt är, men va gör de. Sedan hittade jag stygn i de andra såren som skulle vara stygn fria. Men icke, De sticker till och med ut små fiskelinor ut genom linnet. härligt? De ena ärret är dock lite infekterat. Får väl ta mig i kragen att tvätta rent det.
 
Imorgon återgår daniel till jobbet, och "verkligheten" fortskrider. dagarna här hemma går så fort. Alla säger att man ska njuta av små barns tiden, jag får skyhög ångest. Jag försöker för allt jag kan endå är viss tid redan förbi. Tid jag aldrig får tillbaka. Det kan stundtals göra mig ledsen.
 
Nu är det i alla fall bestämt att jag ska gå in och jobba 3 veckor i juli på mitt älskade MAVA.
Läskigt men samtidigt roligt. Fick mail av min chef. Alla känner oro inför den dagen man ska komma tillbaka, men du är så proffisionell att allt kommer kännas precis som vanligt efter bara någon timma. Så fina ord jag fått höra av min nuvarande chef de sista månaderna trodde jag aldrig man kunde få höra ifrån en chef.
Om lite mindre än 1 måndag ska jag följa med på utvecklingsdagen på jobbet, eller rättare sagt de roliga på kvällen. Bowling och käk, tror det blir mysigt. Två av mina favvo brudar kommer hem och hälsar på mig med sina små troll Ellen och Arvid på fredag. Ska bli härligt att få träffa de, galet längesedan sist.
 
imorgon är de dags att ta nya tag, Lägenheten behöver ett röj med, men tänker att jag nog sparar de tills på tisdag. De står ju kvar och ingen dör av hur de är nu heller. rätt inställning va?
 
Folk har gjort sig påminda de sista. Konstigt de där. 
 
Imorgon är en ny dag. Håller tummarna för att sömnen och john blund AKA  J.B infinner sig hos mig inatt. Sömnbrist är inget bra.
 
Ta hand om varandra!
 
 
 
Kärlek <3
 

trötthet

sitter i soffan och tittar på barn program, Wilma övergav mig precis för att härja runt och riva ut allt ur byrån. 
Jag är så sjukt trött idag, Kunde inte somna igår kväll, såg någon kass film som inte hade de där bra slutet jag såg fram emot hela kvällen. när klockan slog 03.00 stängde jag tillslut av tvn. då blev också rädslan stor att jag skulle väcka Wilmis då hon började sova oroligt. 
 
nu funderar jag på om jag bara ska byta om på wilma och vi ska traska ut så ja kanske blir piggare. eller om vi bara ska fortsätta i samma lugna tempo vi haft hela denna morgonnen.
 
Skulle verkigen behöva sova en extra timma idag, helt slut..
 
men jag är ju van...
 
Hej tycka synd om sig själv för jag är trött morgon.
SKJUT mig.

onsdag

Onsdagar är och kommer nog fortsätta vara en av mina favorit dagar på veckan.
 
Älskade barn. blir tårögd av bara tankarna på er.
 
Har precis mailat min chef, ska jobba 3 veckor i sommar. De blir nog bra.
 
Just nu kokar jag Wilmas vortex mask. Är trött här, inte bra. för ikväll ska jag vara taxi till min kära vän fridas syster son och man som kommer och hälsar på från storstan london.
 
roliga inlägg jag gör..NOT men så är de.

dag

vilken dag vi haft, shopping, skratt och tårar.
 
wilma somnade först nu, fröken BUS
 
nu soffhäng..
 
har lite tankar som går i huvudet med, hm..

shopoholic?

Jag förstår inte varför kallar mig Shopoholic?
Jag har ju bara precis råkat klicka hem ett par nya nova star jeans jag länge suktat över samt ett par nova star leggings. Jag har Nova star dille.. inte bra 
 
men vet ni vad. nu är de färdig shoppat för denna morsan för ett tag (med undantag för om wilma inte kan ha sina badbyxor).
Känner mig mer taggad än någonsin.
 
Wilma sover mellan oss. älskade skatt. Finns ingen som jag älskar mer än henne. Helt otroligt hur perfekt och fulländad hon är.
Själv sitter jag med baby foot inpackning på fötterna. Snart väntar duschen.
 
Imorgon är det tisdag och ny dag på veckan...
 
Förövrigt har jag upptäckt att de nu börjat gå nya avsnitt av unga mödrar på kanal 5. behöver jag säga mer?
 
:D

dopdag

Söndag kväll och vi sitter och slå tittar på tvn. 
Har lyxen att vara sjukskriven en vecka till så mannen min är hemma, ska passa på att spendera tid med familjen och varandra och ta tillvara på det. Jag ser positivt på veckan som kommer.
 
Idag är de dessutom Wilmas dopdag. Att de tär ett helt årsedan Christoffer la handen på Wilma och döpte henne till Wilma Evelina, tiden går så fort.
Kärleken till sitt barn är verkligen obeskrivlig, och hur omöjligt de än låter blir det bara starkare och starkare för varje dag. Helt fantastiskt.
 
Idag har jag vart lite bebis sjuk stundtals. de får man vara ibland.
 
Imorgon ska jag följa med min extra son till sjukan, Elias ska lämna prover så ska följa med som lite stöd för hans fina pappa. Och jag vet att det kommer gå HUR BRA SOM HELLST :)
 
Hoppas ni haft en fin helg där ute..
 
Idag finns mina tankar hos min kära vän Jannie vars pappa lämnade oss på jorden igår. För ung tyvärr. 
Finns här alltid. tänker på dig
 
 
Ta hand om varandra <3 livet är för kort för att inte älska.
 
 
 
 
 
Kärlek

tårar

mkt känslor i omlopp.
efter 3 dagar på sjukan vill jag bara gå runt och bära wilma HELA tiden för att ta igen tid jag missat, men de går inte. Smärtan sätter stopp och lika så läkarna. Egentligen ville de ha kvar mig ytterligare en natt elelr två på sjukan, men mamma hjärtat brast för mkt. de gick bara inte. Fantastisk personal var där iaf.
De kallade mig en riktig kämpe, gulligt av de. men de var precis de jag gjorde med, kämpade. Låg över droppställningen och klättrade på väggarna, likblek i ansiktet, halvlåg på golvet flera gånger för ja ramla ihop av smärta och dåligt mående, men jag vägrade ge mig, skulle bara gå varv ute i korridoren så de såg att ja kämpade för att få komma hem.. fick göra extra ultraljud,
-säg mig när är du född säger damen i receptionen
-870308
- ursäkta va sa du nu 57..
- jag står nu tyst och börjar sedan skratta
- kvinnan hostar till förlåt ja hörde inte va du sa 57, vilken månad?
-jag skrattar nu än mer
- Oj förlåt förlåt jag hörde inte riktigt
-nog att jag känner mig oerhört sliten och som en tant, men ser ja ut att vara född år 57?
 
ja tyckte de var roligt iaf. hon skämdes mest.
 
Har tagit ny oxynorm, panodil extend, diklofenak samt 7,5mg zopiklon för drygt en timma sedan. påverkad? ne inte särskilt, möjligtvis lite varm i kroppen..
 
hur fan kan ja tåla så jävla mkt?

7/4-13

Så är det nu kvällen före den dagen jag väntat på i 1,5 år.
Har precis dubbel duschat mig ren i descutan. Ni som inte gjort de någon gång borde verkligen pröva denna underbara upplevelse..inte nog med att man luktar sprit och kroppen stramar och kliar efter. Man får även ett hår som svinto. Mums va fräsch man känner sig, även om det är precis vad man är.. haha
nu är det bara morgondagens dubbel dusch i descutan som återstår sen är jag helt ren. 
7.15 ska jag imorgon infinna mig på frölunda specialist sjukhus för att få narkos och sedan ligga under kniven. 
Planen är titthåls kirurgi för att plocka bort gallan men ibland behövs öppen kirurgi. Jag hoppas inte på det, men med min vanliga otur..? ne men ja tror faktiskt att de kommer gå gallant med titthål.
Det pirrar i min mage. Att få bli sövd igen känns så SKÖNT! samtidigt som jag faktiskt ska erkänna är lite nervös.
mest nervös över hur mkt jag kommer sakna Wilma. Men jag vet att hon kommer ha det fantastisk bra med sin pappa.
 
När vi kom hem innan idag stod det den snyggaste papppåsen jag skådat utanför vår dörr. En i leopard såklart. i var en hälsning från min kära mamma vän, med lite styrka inför morgondagens operation. Helt fantastiskt. blev så rörd. Jag är så innerligt glad att vi kom i samma mamma grupp så jag fick lära känna dig! och resten av mamma gruppen med för den delen. Både jag och Wilma har fått vänner för livet.
 
 
 
Ska inte glömma att lägga ner både hörlurar och mobilladdare i väskan imorgon.
 
min morgondag kommer med andra ord spenderas på sjukan.
 
Hoppas ni alla andra får en fin måndag!
Sov gott och ta hand om er!
 
 
 
 
 
 
Kärlek

stå emot?

röksuget ikväll är enormt. de är snart 2 år sedan jag tog mitt sista bloss endå tänker jag på hur gött de vore, drömmer och fantiserar om de flera timmar VARJE DAG. de är jobbigt som attans... fan
 
Va en sväng på torget innan. Inhandlade mig ett par ljusa jeans i samma modell som mina absolut favorit jeans. samt en tröja. Stod och fingrade på massa kläder till wilma, bland annat ett par ljusa jeans. Men JAG stog emot..
ljusa jeans till sommaren ska hon med få ett par. men jag ska hitta mina rabatt kuponger först. har säkerligen lagt dem på något himla bra ställe..ska bara minnas vart de stället är...
 
Va helt säker på att det fanns choklad hemma, men när jag skulle gå och ta mig en bit insåg ja att de inte alls fanns. fail, jag som var så sugen. Fick iaf lyx middag idag i form av Adams godaste skaldjurssallad. MM, mums.
 
Mannen är ute och roar sig, lillan sover. Jag sitter inne och funderar över hur brickan ska se ut som ja får av daniel i födelesdags present. har i princip bestämt mig helt nu.
spanat in de allra flesta sidor på nätet, men inte mkt nytt.
 
Har idag även köpt 25 års present till älskade älskade bror. Tror nog han blir glad :) jag hoppas det iaf. Känns kalas bra att redan ha de gjort fast de är mer än 1 månad kvar tills hans dag.
 
spenderar brallor på idag. Imorgon är de lördag, en dag närmare op..
 
adjö

onsdag

lilla lördag idag? vi unnade oss iaf underbart god melonglass med färska jordgubbar till ikväll.
inte direkt äckligt..
 
ligger i soffan, kroppen känns helt helt slurkörd.
 
imorgon är en ny dag.
då ska ja dessutom få min op tid. finaly!

ta tag i saker

idag har varit en sådan fixar dag. ringt massa jobbiga samtal. Var även hos läkaren som konstaterade att mina knän är väldigt svullna och att ja hade drabbats av dorsit. Båda slemsäckarna oi knät är inflamerade och smärtar. medicinen som egentligen används går inte att använda r/t kommande op. men ska köra på diklofenak 50 *3 i 2 dagar och sedan bara alvedon 665*3 fram till op.
 
har vart ute hela dagen lång idag. super mysigt. Även fått spendera massa tid med Sarah Lewis och Nellie. Mysigt. Följde med Sarah och hämta Nellie på bifrost dagiset. Det är verkligen stort där. Spanade om runt efter min fina vän J men utan framgång. Gick in i camillas mamma (Lisbeth?). men hon kände inte alls igen mig.
 
borde lägga mig, men är övertrött.
 
mindre än en vecka kvar till op nu..
pirrigt.

schellstrom.blogg.se

Världen ur mitt perspektiv.

RSS 2.0