nhl

Jag och daniel sitter fortfarande i soffan och tittar tv, NHL. JAG tittar NHL..
 
nu börjar de dessutom ljusna ute med,, vilken härlig morgon de kommer bli känner jag.
 
Förövrigt såg vi en bra film ikväll, mel gibbson hm minns inte ens va den hette, gringon någonting. film från 2012.
Rekomenderas varmt. Nästan så jag faktiskt ska googla namnet här.
återkommer.
 
get the gringo
 
http://www.filmkritikerna.se/get-the-gringo
 
jaja har ni inget att se tycker jag denna var sevärd iaf.
Påminner om den GRYMMA boken el Choco jag och mannen läste när vi var med i en bokklub.NOT haha
ne men boken el choco både jag och daniel läste för några år sedan.
också en väldigt bra pch spännande bok om man vill ha tips på läsvärda böcker..
 
oj 2 blogginlägg på en kväll.... Vad hände där?
 
 

bland sol och regniga dagar

Dagarna som flyter förbi blandas så i tårar och skratt.
 
I torsdas var jag på min remiss, slutade i tårar och mer eller mindre haltande från och till hela dagen. Dessa smärtor sänker mig, jag orkar inte längre med de, de hämmar mitt liv. De känns FÖRJÄVLIGT!
 
ett storpack Citodon och Spasmofen rikare på recept fick jag iaf.. de ger mig ett missbruk på köpet men jag måste ha de för att orka leva och röra mig...
fick också en ny remiss, till kirurgerna, MÅTTE de kunna hjölpa till.. såhär kan jag inte ha det.
Ser så mycket fram emot att börja jobba om 2 veckor, men är rädd att jag inte kommer fixa de, läkarna ville sjukriva mig för senast 1,5 vecka sen. jag vill ju inte det. Även om jag är dödsrädd för att börja jobba så ska de faktiskt bli både kul och välbehövligt..
Men vi fpr väl se hur de funkar, om jag kan gå efter 1 arbetspass.
 
Igår vad de midsommar, Och nog den längsta midsommar vi firat.
 
Firade i goda vännerslag först vid tjolöholmsslott, där vi piknickade, gick på tivolit och sedan dansade kring midsommar stången, sedan bar de hemmåt för att hämta varor för att sedan bege sig till en av vännernas pärons hus. 
Jag minns faktiskt inte när jag var så extremt fnittrig sist. Och nej, full var jag inte, 2 rom och cola och 1 cider kan knappast räknas speciellt inte på alla de timmarna.
Vi lekte lekar, busade med skattjakt med barnen och fick efter många om och men (gasolen var slut i grillen) grillad mat, även om det blev flera timmar sent.
 
Jag fick dessutom en ny liten släkting till familjen. Inte bara jag utan de fick även familjen smidefors/abrahamsson då emil fick äran att bli farbror till lilla Loui.
Finaste Zandra är duktig på att få sina barn på aftonar. Holly är född på nyårsafton och nu Loui på midsommar afton, precis som min mamma sa att han skulle komma när vi fick reda på de i slutet av förra året.
Och jag, stor bölan blev la blödig så ja fick gå ut till ett annat rum. Självklart visste jag om hans ankomst 5 min efter han var född innan emil visste något, skämdes gjorde jag efter jag stolt säger å de blev en han och de mår bra innan ajg inser att han kanske hade velat veta de först och få berätta för oss andra.
Men i vår släkt betyder familjen allt och då får också familjen veta allt fort.
 
Nu sitter vi i soffan, Wilma har ÄNTLIGEN somnat efter mycket trots i sängen. Dagen har först spenderats på landet då min fina farbor (imorgon) blir 51 år lastgammal. Vi har alltid firat honom på midsommar dagen, något jag inte alls kom ihåg tidigare i morse haha. Sedan blev de en tur till Wilmas farmor och farfar på grillat innen en snabb sväng inne på coop. När vi går ut från affären ÖSER regnet ner. Helt galet mkt, från ingenstans. Det var vi sannerligen inte berädda på, pisseblöta sittaer vi hela lilla familjen sedan i bilen och åker hemmåt. Wilma säger för första gången regna och tar sig på sitt blöta lilla huvud. Älskade skatt va fort de går. Här sägs de flera ord nu. Och jag är väl rpecis som alla andra mammor stoltast i världen över henne.
 
Älskade Robin och Erica är i rom. Lyxlirarna och jag ska erkänna att jag är en smula avundsjuk. Älskar den staden, men jag har ju faktiskt varit där 2 gånger tidigare så de var väl faktiskt deras tur.
 
Ne nu ska jag krypa ner under filten i soffan, Fryser som en gnu och känner mig allmänt kass och ont i halsen. Måtte inte de vara något..
 
imorgon är en ny dag. Då hoppas vi på friskhet så vi kan träffa vår dejt.
 
 
Kärlek.

helg

Vilken helg ja haft,
 
Hade min kära gammla klasskamrat jannie här på övernattning. Började med en trip till haga, strosa runt och kolla viller valla outleten. 
Sedan körde vi hem, på vägen hem blev jag dock så åksjuk att jag spydde, de va inte igår de hände.
Söndagen toppade allt, då åkte la vi till ullared precis som den gamla goda tiden.
femtusentrehundra slutade notan på, helt galet. Men då hade jag köpt saker till andra för 1,5 lite drygt men iaf.
Men jag är SÅÅ nöjd med alla fynd. Tycker inte själv att jag handlade något onödigt alls, inget godis eller sådant tjaffs heller, de onödiga ja hade i vagnen åkte ur i kassan innan betalning. Heja duktiga mig. De enda som isf var onödigt va att jag köpte wilma hennes allra första bikini, SÅ söt. rosa med vita prickar på. och volanger på toppen upptill. Själv fick denna morsan säkert  6 nya plagg att ha på sig.
Välbehövligt faktiskt då de nya medicinerna gör att ja bara ökar i vikt, (de är såklart mitt eget fel med men mediciner hjälper sanneligen till).
 
Men en dag i taget, Gårdagen slutade i tårar av smärta.
Bara av att gå lite knäcker mig totalt. de är inte ok
 
Väntar nu på att min läkare ska ringa upp mig idag,,, MÅTTE hon göra de.
 
På onsdag väntar rtg pulm och cor för Wilma och på torsdag väntar gyn för mig..
härlig vecka...

ny dag

Idag vaknade ja av att en fröken bus stod och drog i min arm, vi gick upp 06.45 så himla skönt med sovmorgon. Det var nog de absolut bästa köpet på länge de där mörkläggningsgardinerna, hon vaknar inte lika många gånger varje natt och hon vill peppa peppa inte än så länge gå upp 4 heller. SKÖNT
 
Igår fick ajg mig ett bryt, grät och grät av skräck och oro inför kommande undersökningar.
Idag känns de bättre, ibland behöver man kanske bara bryta ihop och komma igen.
Ska inte lägga energi på att vara orolig förens ja äns vet exakt vad de ska göra och när. Så fort remissen kommer är de jag som ringer östra för information och garantier på att ja får lugnande. Ska göra en MR samt en nerv och muskel undersökning. När jag googlade de stod de att man sticker massa nålar och sedan ger ström för att se hur nerver reagerar, (ni förstår min skräck och rädlsa va) specieltl eftersom de ibland bara gör ont att torka sig när man vartpå toa undrar jag ju hur jag ska lösa detta. Men de måste göras. Samtidigt gör jag allt bara jag kan få hjälp att inte ha de som jag har nu.
Blev lite sur på min läkare igår, hon skulle ringa lovade hon men de gjorde hon inte. å jag berhöver verkligen nytt recept på spasmofen. 
 
Jaja
 
Idag kommer jannie pytti panni hit från malmö. Hon ska sova här och det ska bli super mysigt.
Planen som finns är villervalla affären, dricka sangria och cider, och imorgon ullared.
De blir nog en bra helg de här.
 
:)
 
 
over and out.
 
Nu gäller morgon mys med världens bästa
eller inte mys utan mer BUS för myset har vi redan avklarat så här är de ju nu full fart :)
 
 
btw så måste jag boka tatueringstid NU
 
Texten som komma ska är
 
mi corazón, el aire que respiro, mi vida, para siempre
 
De kommer bli så himla bra bara :)

svacka

Hej kära bloggen. eller cha cha som daniel hade sagt (han ifrån ung och bortskämd)
 
Här sitter la jag och kollar på väskor. Har precis lagt en beställning på pomp Delux till wilmis. 
Sitter även och spanar in utbudet på jollyroom. Jag vann nämligen ett present kort där i veckan med motiveringen, att min älskade tös var så vacker, allt såg så sommrigt ut och att hon hade fantastiskt fina kläder.
Klart hon har, de är ju min tös! Hon går före allt, då går ja hellre själv i mina söndriga jeans.
Hon är sannerligen de allra bästa jag har.
 
Förövrigt är allt upp och ner här.
Nästa vecka väntar "äntligen" gyn konsulten. De är så sjukt ångestladdat samtidigt spm jag längtar. jag kan inte ha de såhär mer. Idag bara fått ta 2 spasmofen, 3 tramadol, alvedon 665 samt 1 oxynorm.
Men ska erkänna att tillslut blev de också för mkt, narkomanen här blev illamående men då äntligen försvann smärtorna..
Är så svullen nu, de surrar i hela benen och armarna. Hämtade idag ut min ring som satt perfekt men nu pulserar fingrarna åter.. de är sjukt hur mkt vätska jag samlar på mig..
 
Funderar på att köpa en Lunchies till wilma, eller de komemr de bli, har bara besluts ångest om ja ska köra på zebra (de lutar åt den) eller nyckepligan. hm
 
Skulle gå in och lägga mig nu, men när ja gick in i sovrummet hade både min tös och min man somnat så ja satte mig åter här för att itne väcka de.
 
Imorgon är de fredag, Då har jag la fått äran att vara barnvakt.
Ska bli mysigt faktiskt.
 
ha de fint!!
kram

schellstrom.blogg.se

Världen ur mitt perspektiv.

RSS 2.0