bikupan

Zurr zurr zurr zurrr zurr zurrbiiii
 Ljuder på tvn här, wilma springer runt och dansar och står stundtals fastlimmad framför tvn. Ni ska bara veta hur bra de tv programmet är om man frågar Wilma.
 
Idag valde fröken bus att göra morgon 04.15, påtok för tidigt om ni frågar mig. Ljuva mamma liv. Hon har nog bara vaknat 15 gånger inatt med, visst är det underbart?!?
 
Dagens plan
  • Hänga med älskade Sarah och Lewis
  • Läkarsamtal
  • Duscha
  • Shoppa nova star
 
Blir nog en dräglig dag de här med :)

värme

Idag bjöd väl sverige äntligen på VÄRME. Så efter längtat. Kunde vara ute på em i bara en tunn tröja på wilma, och ingen jacka. Helt fantastiskt.
 
Dagen startade med en dejt med Alexandra och hennes söta Minnah.
Sedan dejtade jag och wilma även Frida och hennes mor.
 
Nu sitter jag här i soffan, ensam. Daniel somnade med Wilma när vi nattade henne innan.
 
Så blir de ibland, men han behöver sova så jag väcker honom inte.
 
Ikväll har jag ont i magen =(.
 
 

=/

De är inte vår tid. Wilma låg inne på avdelning 330 i 3 dygn. De gjorde och gör så ont i mig när ajg tänker på hur dålig hon var.
 
Tappar allt mer kraft själv nu med, magsjuka själv med, post från läkaren, återigen super låga järnvärden och tappat folat och b12 igen. Yrsel som inte är av denna värld. Ambulansen va här härom kvällen.
Illamående halsbränna och smärtor.
 
trött, vem jag?
Huvudsaken är att Wilma börjar pigga på sig, dock är hon fortfarande dålig i magen. De började i lördags och pågår än, min tappra älskade skatt va du är grym som står i. Jag älskar dig mest av allt i hela världen.
DU är det bästa jag har!

schellstrom.blogg.se

Världen ur mitt perspektiv.

RSS 2.0