onsdag

Idag är de onsdga, imorgon är de röd dag så då har i pappan i huset hemma. ska bli så skönt.
mår lite bättre nu iaf, kan stå på benen.. fy fan va dåligt jag vart riktigt tikrigt otäckt. men har fått svåra smärtsammanbrott av alla medicin justeringar.. de är inte roligt de heller. otroligt tärande.
å just nu kommer tårarna väldigt ofta. natten var inget undantag.
det är oerhört tufft.
vill inte klaga men de är jobbigt.
och jag är väldigt rädd för operationen, om den nu blir av men de ser ut som de, de kommer vara en svår tid efter de med vidriga smärtor. men klart jag fixar de men de känns tufft.
 
fått några mail från wilmas dig denna veckan. RÖRD är vad jag är. vilka fantastiksa ord både jag och wilma får.
jag är så nöjd med wilmas dagis och wilma är så nöjd och glad i dem med. en fantastisk känsla.
 
nu ska ja se om jag kan pilla i mig någon frukost/lunch, sedan ska busan hämtas hem.
idag komemr våra finaste vänner nellie Lewis och Sarah hit. de ska få paket hela familjen. Nellie för att hon fyllt 4 år. 4 år.. så stor tjej, Wilma ser så upp till henne, å jag tror nellie kommer bli SÅ glad för rpesenterna.
Lewis ska med få paket, för jat tycker så synd om bara ett syskon får. Även köpt en liten sak till sarah, för att hon är VÄRLDENS bästa mamma och vän, bara något litet men något jag tror hon tycker om. jag hoppas hon blir glad..
 
hoppas ni mår väl
 
ska försöka vara positiv..
jag är positiv.. så får de vara bara..
 
 
adjö

läkarbesök

Idag bestämdes de att jag måste gå till vårdcentralen varannan dag för provtagning. så får vi se vad som händer där emellan.
mina prover är inte bra. jag märker de, för jag HÄVER i mig salt, endå mättas inte begäret.
 
förövrigt har jag inte så mkt vettigt att komma med, de går sannerligen upp och ner. från att en stunden orka stå upp och fixa med något till att inte kunna andas ordetligt å ligga i soffan. armar och ben krampar allt för ofta och det är oerhört obehagligt och läskigt..
 
att ha än mer ont på de är fan inte kul..
de här är fan inte kul...

dålig

Usch vad jag har mått dåligt de senaste dagarna.
har inte ens orkat gå på toaletten. benen ahr inte burit mig och mitt hjärta har slått så fort att de nästan inte gått att andas.
obehagligt som attans!! skönt att lägga veckan bakom sig, så mkt blodprover. har inte ont av de annars men nu är till och med insidan av handlederna blåa efter två artär prover..
Idag är lillan med mamma, Jag sitter och tittar på nätet efter fler söta trosor till lill snusa.
Iprincip blöjfri helt nu, så himla duktig tjej min tös! de enda som strular är bajset. inget nytt men de händer olyckor eftersom hon äter så mkt mediciner och är rädd. så vissa dagar går de åt en heldel trosor, elelr iaf på kvällstid. Vill att trosorna ska vara mjuka, ha bra passform och vara fina!! bara de bästa är gott nog åt min lilla älskade, vissa modeller sitter inte alls bra på henne så de är bara att testa sig fram. rick slänge en sådär 8-10 par då hon verkligen inte tyckte om modellen. Hon vet allt vad hon vill fröken fräken..
Nu har jag hittat ett pack på lager 157 jag skulle vilja åka ut och titta på..
måste även ta mig ut till intersport och köpa en rosa keps till skatt. Snyggaste jag sett och hon kommer ROCKA så hårt i den. Men än mår jag för dåligt... hoppas att jag mår bättre snart.
 
Imorgon väntar åter vårdcentralen, fortsätter mitt mående såhär är jag väl på akuten imorgon igen.
hoppas att så inte är fallet.
Tagit tag i allt så jag dricker en 3 liter om dagen nu HEJA HEJA mig men de hjälepr inte så mkt för kissar inte iaf...
ätit ordentligt med, inte hoppat över mat. känner mig faktiskt stolt över det.
 
Idag har jag även pratat med min chef, kändes bra.
ja överlag en ok dag.
Fast jag ska erkänna att den sista tiden varit väldigt väldigt deppig.
Men jag är starkae än denna skiten så ajg ska vinna allt!
 
 
i helgen sprang min man gbgs varvet. under 2h, dessutom trots dåliga förhållanden. grymt bra jobbat skulle jag vilja säga! hade själv aldrig ens velat tänka tanken på att springa sånt. målet är ett marathon... han är KNÄPP!
fler lopp lär de iaf bli!
 
Har ett stort stort sug på att få åka utomlands. komma bort någonstans... hade verkligen verkligen behövt de. måste kolla upp med försärkingskassan..
va säger du daniel annars om att vi abra drar, en helg till prag kanske? eller polen, krakow? skulle kunna tänka mig allt från barcelona, rom till typ tallin.. bara att få komma bort, du ja å wilma. tror vi hade behövt de hela familjen!!
Tänk på saken om du nu läser detta?!!
nu ska jag göra allt i min kraft för att orka plocka ur disken. en sån liten sak kräver EXTREM med energi och lär få vila några gånger. men de reder sig..
 
måndag ny vecka, nu ska de bli bra åter :D

schellstrom.blogg.se

Världen ur mitt perspektiv.

RSS 2.0