onsdag

Tiden går, allt är som en dimma.
Efter en vecka på hia känns de tyvärr som en del av mig stannade där.
Men har iaf blivit insatt på nya hjärtmediciner, min kropp tycks behöva de. Dock är de osäkra på om inte dosen behöver höjas lite mer. men ska till läkaren på tisdag så vi får väl se va de säger då.
Känner mig bara ledsen över allt som händer. Stora allergireaktioner där de satt sig på tungan och andningen.
Hjärtrusningar med bröstmsmärtor. SJUKA smärtgenombrott över hiatusbråcket, en kropp som värker överallt. All illamående. Jag mår inte bra. försöker vila, en oädlig trötthet endå allt för många sömnlösa nätter...
Så är mitt liv just nu. Jag vill så mkt men orkar inte. Rädsla för vad andra tycker jagar mig ständigt.
de gör mig så otroligt ledsen..
 
MEN
Idag har jag och wilma haft en fantstiskt fin dag. Promenad till mölndal, wilma gick, charmade så många människor påvägen dit. Sedan inhandaldes de en super fin tomtemor klänning och mer av hennes mediciner.
Sedan blev de en tur till lite släktingar innan vi avslutade dagen med bus hos mormor och morfar.
FLERA nya ord har idag wilma lärt sig. Vill att hon ska prata mer, då hade ytterligare frustration släppt, de är ajg säker på. Men hon är så duktig. Fick idag välja kläder själv så då blev de en bamse tunika med novastar leggnings. Hos mormor är de bamse trosrona som gäller, så duktig oerhört sällan de händer olyckor. Dock vill hon inte gärna kissa/bajs apå toan eller pottan. Kan gå utan blöja i trosor i flera timmar sedan hämtar hon en blöja för hon vill få på sig den, får den kissar och vill sedan åter ha sina bamse trosor. Så duktigt min lilla tös.
Hon är så klok med. Man kan verkligen samtala med henne.
De är helt fantastiskt. Tiden nu är verkligen så rolig på ett annat sätt. Personligheten lyser liksom igenom.
Idag somnade wilma mkt smärtfritt strax innan 9. kan också bero på att hon idag inte sov middag.
Har även idag äntligen ätit några morötter. Hon gillar vekrligen inte grönsaker, Kokat och rivit morötter till henne i flera flera dagar, råa morötter går inte alls, då sitter hon sedan och torkar tungan med papper. Men idag åt hon flera kokade morötter med smör på. Äntligen, :)
Vill verkligen att hon ska gilla grönsaker, annars är de ärter, majs gurka och tomat som gäller.
 
Tänk att de snart är mindre en en månad kvar till jul. helt galet. Jag har inte ens tankar på vad jag ska köpa till alla.
Vi har dessutom otroligt dåligt ställt just nu så de känns inte så bra.
Men ¨pengarna¨har gått till hälsa. och de är ju faktiskt viktigare.
 
Nu sitter jag i soffan, några tårar har fallit. Smärtstillande mediciner hjälper äntligen. så ja ska försöka slappna av och sedan ta mig en varm dusch. de är med lite smärtlindrande. Imorgon är de torsdag och jag och wilma tänkte följa med Miranda sebastian och bettan till bvc för bus.
De blir nog bra de här med hoppas jag.
 
Ursäkta min frånvaro. som om någon bryr sig.
nu kör vi.

schellstrom.blogg.se

Världen ur mitt perspektiv.

RSS 2.0