dan före dopparen dan

23/12... GALET!!!!
Wilma och jag myser i stora rummet. jag sitter mest och beskådar vår otroligt fina gran som lyser och luktar så gott. Daniel ligger fortfarande och sover, han har de lyxigt han ;).
Jag har inte ammat sedan i onsdags, jag känner mig så stolt över mig själv som fixat det här.. trots svårigheter!
 
Så inom en snar framtid nästa år tänker jag bege mig till heaven 23 och unna mig en strawberry daiquiri!
Någon som vill följa med mig?
 
Snart ska jag väcka daniel, jag vill och behöver verkligen komma in i duschen. Sedan 421 och handla med resten av mölndal.
ikväll blir de bingolotto, daniel har köpt två dubbellotter till oss var. Så jag ber en stilla bön och håller tummarna för att vi vinner något. :)
plötsligt händer det? det hade verklgen inte suttit fel nu när mina sparade pengar försvinner allt mer för var dag som går, men de går till Wilma så då känns det plötsligt inte så jobbigt alls. Hon är värd VARENDA öre!
 
Tänk imorgon är det julafton...
jag kan inte förstå det här...
 
 
Kärlek

Julstök?

Nu är alla klappar utan lilla Elias inslagna, pappret tog lagom slut för engångs skull, och eftersom Elias iaf är i Spanien är de ju ingen stress med hans paket. Med andra ord perfekt. Nu Vill jag bara att magsjukan ska gå över med. Fy fan är väl det rätta ordet!! Men de som inte dödar de härdar! Eller? Imorgon behövs det handlas!! Mat! Wilma behöver mat och krokar, och vår kyl ekar tomt! Dock lär väl halva Sverige handla imorgon! Måtte jag vara bra så ja kan fixa och trixa innan jul!!

dan före dan före dopparedan

sjukt 2 dagar kvar till julafton. ingen julstämmning alls har jag =/
4 julrimm skrivna. alltid något. idag blir de till att slå in paket. behöver handla hem lite gott. kylen ekar tomt..
daniel ska ge sig ut bland alla tusentals människor och handla, haha massa ångest har han.. varför gör han så mot sig jälv varje år?? jag tror han gillart...

julstök?

Nu somnade Wilma äntligen, helt slut men sova ville hon då inte..
Daniel är iväg på julbord med sina vänner. Egentligen skulle jag och Wilma vart på liseberg med mina gamla barndomsvänner men i och med att lillan inte är helt frisk i sina luftrör och lungor fick vi stanna hemma. Hade inte själv klarat att ta mig ut ikväll faktiskt. Mått så extremt illa idag..=(
 
Hade tänkt att jag skulle slå in lite julklappar nu eftersom jag är ensam hemma, men så blev de såklart inte. Juletiketterna från förra året verkar vara slut. Dumt att slå in paket utan att sätta på etiketter med en gång, de kommer ju bara gå fel haha. När jag letade efter de föll mina förlossningspapper ut. Jag tycker fortfarande det är jobbigt att läsa de ska jag erkänna. ...mitt bltr låg mestadels runt 180/115 trots pågående infusion magnesium, bolosdoser magnesium, 400mg trandate per os *2 och 2injektioner med trandate... det är helt galet..
 
Jag är rädd för hur de skulle bli ifall jag blir gravid igen. Den tanken går runt runt runt nu ikväll....
 
Såg 15 min av svenska hjältar innan, tårarna bara forsade på mig.. Att det finns så fina modiga människor i välrdens. De är sannerligen hjältar...
 
Jag önskar jag vore lika modig som de.

Magkramper

Min mage är Inge bra, krampar och gör så sjukt ont.. :( gråter stundtals av värken... Orkar inte med den... Ser dessutom gravid ut då den ändå super svullen, vill inte gå ut och visa mig bland folk, känner mig bara fet ful och äcklig
Imorgon är det onsdag, mamma grupps träff. Ska ärligt säga att de faktiskt tar emot, jag är inte alls pepp på att visa mig bland folk när man känner såhär, framförallt inte folk som känner än. Men de kommer säkert kännas bra när jag väl gör det. Imorgon ska Wilmis sista julklapp inhandlas. Och idag köpte jag de "näst sista" sakerna,med andra ord 4 klappar till bara idag. Men de är hon värd!!! Fick också bokat klipp och slingtid, på torsdag direkt efter Bvc. Perfekt! Mamma tar Wilmis medans ja får "styra" upp mig själv lite! Kan väl inte komma mer passande än en månad jag får ut 600 kr haha.. Well well. Fick idag ett super gulligt sms av en person som värmde mitt hjärta. Idag har jg vart och köpt oss en liten gran. Den står redan uppe och jag har hunnit klä den och allt. När jag bodde hemma hade vi alltid som tradition att klä den dagen innan julafton. Har sedan vi flyttade hit ändrat den traditionen lite och de sista åren har jag klätt den den 22 eftersom jag också av tradition brukar jobba den 23 på kvällen. Granen måste ju faktiskt kläs på kvällen. Iår kände ja att ja ville klä den redan idag. Dels för att jag inte har någon jul känsla och hoppas få det av granen. Dels för att det luktar så gott med granen i lägenheten och dels för att man sedan efter jul vara vill kräkas på allt som här julen till och då är det bättre att njuta av den medans man kan :)

17/12

Igår fick vi den stora äran att vara barnvakt åt vår älskade nästan son Elias. Vi hade det super mysigt här hemma medans Elias föräldrar var på sjukan. Våra barn är sannerligen helt fantastiska och jag kan ärligt säga att både jag och daniel är så stolta över de båda. Det känns faktiskt som Elias är vår också, vilken bonus :) dagen spenderades att va ute på långpromenad i regnet. Idag fick jag dock gå själv. Det är sannerligen inte roligt! Imorgon ska jag och Wilma mysa med Sussi och Elias och sedan ska jag köpa hem en gran. Hoppas på en bättre morgondag! Kärlek till ER därute!

söndag

grå dag.
Det har regnat med =/ fy.
Fick precis fått krama elias och sussi, om än så bara för en snabbis blir ajg varm i hjärtat. Vi saknar er och wilma blev så otroligt glad av att se er med. Underbart att se :)

julklappar

Nu har jag bara en julklapp kvar att köpa, ch jag tror även jag fått en idé till det. Känns bra!
Har även kvar att köpa 2 paket till daniels små kusiner, där är de lite svårare. vad önskar sig en 12 årig kille?
 
Idag ska vi åka hem till daniels farmor en sväng..
idag är det sista dagen för #mh12 haha kan man göra haschtags i en blogg. gjorde de iaf..
 
tänk en vecka och en dag kvar, sen är det julafton. GALET
Minns förra julen, då la jag upp ett kort på min mage på facebook där vi önskade alla en godjul..
tänk att nu Wilmis ska få fira med oss i jul. Mitt hjärta blir helt varmt. Världens bästa duktigaste sötaste skatt är du. Jag älskar dig av hela mitt hjärta. för dig gör jag allt

sömn

Jag tror jag blir knäpp snart, på riktigt. Att aldrig få sova...
Försöker ta de sista energi jag har nu för att handla julklappar..
 
sliten =/

fredag

Idag är det fredag och helgen väntar.
Igår var de lucia med lussefirande på världens bästa BVC.
Dock väldigt mkt folk ok lite för mycket för oss. Men BVCT är båda helt fantastiska. Vi är så evigt tacksamma för att det tar så otroligt väl hand om oss båda.
 
Nu är det helig fredag och på spåret. Jag kollar bara halvt. Haft jätte svårt med koncentrationen idag.
Vart och köpt en julklapp till lillan idag. Imorgon är MIN PLAN att handla klart alla klappar, men om jag känner mig själv rätt kommer de inte bli så...
 
Jaja.
 
Wilma är så go här, Går runt, snackar en massa. Går verkligen fram och tillbaka med sin läragåvagn. hon ahr dock inte fattat hur hon vänder på den, men hon går då bara med den åt fel håll. Ser dock r*v jobbigt ut men de fixar la hon gallant..
Hon är så duktigt. Vår älskade skatt.
 
 

Tiden går

Tiden går så fort. Vill bara stoppa den, fast samtidigt inte. Vill blicka framåt men ändå inte. Så mycket som är dubbelt. Wilma och daniel sover. Wilma ligger just nu och bökar runt som bara den tätt tätt intill mig. Hon är så orolig om hon inte får ligga på mig... Idag fick jag den nya overallen vi köpt till Wilma i julklapp. En ny fleeceoverall. Har fått ärva en super fin och bra från Nova,'en strl 62-68 börjar bli tight, speciellt eftersom sådär villervalla med. Så nu har Wilma en ny overall som hon ska ha när hon ligger i vagnen och ska sova. Så hon är varmast möjligt. Har även köpt nya super bra vantar till Wilma. Strl 0-2 år. Så om vi inte lyckas slarva bort de (vilket lär ske) kan vi ha de länge!! Och jag är redan supernöjd! Imorgon ska jag hämta ut Wilmas julaftonsklänning jag har beställt :) blir nog bra dehär. Nu hoppas ja bara att mitt illamående kan gå över samt att sömnen infinner sig. God natt där ute

godnatt

Nu går vi och lägger oss här. Super pigg men hoppas på sömn fort. 
Det är en dag imorgon också.

otit?

Har så sjukt ont i öronen, speciellt höger öra, det dunkar och jag hör i princip ingenting, gör ont ner i halsen.
Har faktiskt bokat tid på en annan vc än den jag är listad på, betalar hellre 300 kr och slipepr väntetider än 100 kr och sedan få sitta i flera timmar.
Testade också min lukt, sprutade parfym och stoppade (ja de är sant) sedan upp flaskan i näsan, och ne dkny parfymen luktade absolut ingenting. LÄSKIGT. Ingen lukt över huvudtaget..
 
Ne nu ska jag strax pälsa på mig och gå till läkaren.
Hoppas jag får träffa någon bra. 

i fas

Igår kväll tittade vi oss i fas i årets julkalender. Ipaden förljde nämligen med oss till sängen så sog vi 4 avsnitt på raken. Mysigt. Tycker faktiskt kalendern blir bättre och bättre, de enda jag inte gillar är sonen. Han spelar så otroligt dåligt. Sen har de ju mycket ful dialekt med, men de kan de ju iofs inte hjälpa stackarna.
Spökerna är grymma. Vi skrattade högt åt vissa saker igår. De har sannerligen smygit in lite vuxen skämt.
Sånt gillar jag.
 
Wilma står här och skriker, jag tror hon skäller på tvn. Vi ser på nyhetsmorgon och hon går fram och tillbaka längs tvbänken och gapar som bara den. Lilla busen.
Förra vecka bestälde jag grejer från lindex. En julklänning, ett par jeansleggings samt ett hårband till Wilmis. Tycker mina grejer borde komma nu. Inte hört något och jag är otålig som få..
 
Känner mig så uttråkad, men vi kan inte heller träffa någon för då smittar vi med all sannolikhet ner de. Jag är trött och känner mig verkligen kass men vill ändå göra något...inge bra.

bestäld

Nu har jag och Daniel beställt en ny fleeceoverall till Wilmis i julklapp.
Nu ska bara hopp hästen också inhandlas så är alla hennes julklappar inköpta. Jag är super nöjd så det känns bara bra.
 
Idag tog jag på mig thermobbyxorna och traskade ut i snön. Det är skönt att vara ute i snön när man inte fryser. Hamnade tillslut hos Wilmas mormor och morfar. De busade med Wilma medans jag sov, i nästan 3 h. Jag är helt slut..
 
Idag känner jag mig febrig, hostar och snorar massvis, men Wilma är bättre så det känns så otroligt skönt.
 
Behöver kolla igen julkalendern avsnitt, aldrig någonsin missat så här många avsnitt, men känner mig helt omotiverad att göra det samtidigt..
very bad.
 
Nu kollar vi på Ink master medans Wilma sover gott i sin säng. Känner mig supertaggad för att själv få en till gaddning, frågan är mer vart. Motivet är redan givet.
 
Mycket snack och liten verkstad från mig känns de som..
 
ursäkta mig.?

Tröttsamt

Behöver sova! Kan inte sova... Tröttsamt

Datorn

Jag fullkomligt älskar min dator, min snygga bästa Mac. Snacka om bra 25 års present från mina päron samt extra päron. Har suttit och kollat på stor och litens hemsida nu, spanat in leksaker, saker som Wilma önskar sig. Kollade på jabadabadoos saker, så mkt fint. De rosa maracasen, de blommiga krokarna till väggen. Finns så mkt.. Wilma behöver sannerligen större rum, så vi kan inreda ett riktigt lekrum. Mysigt 😃

förkylning

känner mig sådär fräsch faktiskt. Men De kunde absolut vara värre.
Wilma sover och jag har tänt lite ljus. Sannerligen mysigt med tända ljus men jag tycker det är oerhört läskigt att ha de tända när Wilmis är vaken. 
 
Idag har ajg kollat på kort från förra året, på en växande mage. Saknar de lite faktiskt.
 
Tänk att det är snö ute. Mysigt. Wilma fick en pulka av sin nästanmormor som ska invigas. Dock tycker jag det känns för kallt att bara sätta ner henne i sin overall, Får bli i en åkpåse eller på ett fårskinn. Vi har ingen än men de ska inhandlas snart. känns som en bra investering att ha under åkpåsen nu när det är så kyligt ute.
 
Har idag även beställt nya vantar till Wilma, att ett par vantar till en sådan liten kan kosta så mycket. Kosta vad de kosta vill för vår skatt får ju inte frysa.
Sitter även inne och kollar på babyshop. Finns en overall från geggamoja jag så himla gärna skulle vilja ha till Wilma. Det känns verkligen som hon skulle ha så himla stor nytta av den med. dock är den så sjukt dyr. Så jag sitter och hoppas och önskar innerligt att det kommer någon rabattkod på just denna så hon kan få den..jag vill så gärna..
 
Nu ska jag mysa ner mig i soffan brevid min älskade daniel.
 
 

vilken natt

Wilma hade bestämt sig för att hon minsann inte skulle sova..
suttit upp mer eller mindre hela natten, tills hon ramlade ner och somnade, satte sig sedan upp igen sedan ramla hon åter ihop av trötthet. Ja ni förstår... BUS UNGE.
 
Här är vi verkligen superförkylda, Nu får den här skiten dra förbi tycker jag. Stackars Wilma. Men hennes medicin hjälper henne faktiskt på nätterna. De känns trots allt bra.
 
Ute faller snön, mer ska de bli. Nieva som man hade sagt i spanien.
Jag gillar spanska ord. Jag tycker dem är vackra som Nieva, Llueve.. jag tycker de ser vackra ut och de klingar vackert i mitt huvud.
 
Nu ska jag försöka få i mig lite frukost.

3/12

Kylan har sannerligen kommit. S gå idag invigde vi Wilmas nya snygga åkpåse. Hon tyckte mycket om den, nöjd dotter nöjd mamma. Dock har Wilma inte varit så nöjd idag. =/
 
Idag åkte jag iväg och handlade ensam 1 h. Inhandlade en julklapp till mannen min. Det är skönt att få komma iväg lite själv, även om de bara är en timma. Inte för att jag inte älskar Wilma, men jag behöver nog få komma hemifrån utan att behöva "tänka på allt". Säkert någon som förstår mig.
 
Nu inväntas det att middagen ska bli färdig. Daniel lagar idag ugnsbakad lax med tomat och örtsås med kokt potatis. jag är jätte hungrig då jag bara i vanlig ordning ätit frukost idag.
 
Tänk att det redan är 1 advent. Igår när vi åt frukost ihop i köket och skulle tända det första adventsljuset fick vi snällt skippa ljusen. Hittade inga tändstickor eller tändare. haha om jag fortfarande hade varit rökare hade detta inte varit något problem. Något snopet blev det men va gör de om hundra år. ! advetnt innebär nytt år enligt kyrkan. (just so you know).
Har också fått upp lite stjärnor och glaskulor i fönstrerna. mysigt tycker jag när de lyser så fint..
 
Kaffe sugen är jag med känner jag.
 
Schetans vilka tråkiga inlägg jag gör, illa.
 
Skulle behöva lite julklapps tips :)
Hoppas ni haft en fin om ens kall måndag.

1/12

Idag var det åter pinch punch. Jag förlorade mot barndomsvännen johanna medans jag vann mot morsan.
Alltid något.
Morgonen bjöd på första avsnittet av julkalendern, den kändes sådär men ska absolut inte dömma ut den. Dessutom ska det mycket till om jag inte ska se den. Sedan mös vi hela familjen i soffan. så mysigt att bara ligga och njuta av varandras närvaro, kravlöst och energi givande <3
Sedan bar de av mot sisjön, med reseten av mölndal göteborg och frölunda typ. Galet mycket folk, fast väntande mig inget annat, sällskap hade vi av käraste familjen Ellerström som kanske inte var på sina mest strålande humör men iaf. Åkte och kollade en utförsäljning som inte var något att ha innan vi bestämde oss för att ta spårvagnen in till stora staden för middag ute. Maten slutade inte bra men trevligt som attans hade vi. Våra barn är helt fantastiska, delade en barnmatsburk såg på babblarna och charmade andra gäster. Kan inte vara annat än stolt. Dagen bjöd på många underbara skratt.
Sedan tog vi oss en promenad i vinter KYLAN. Även en sväng in på jul på liseberg blev det innan vi hoppade på spårvagnen och tog oss hem.
 
Restrerande kväll har spenderats åter i soffan, myst med så mycket bättre som sannerligen är så mycket bättre iår.
Nu väntar vi bara på att klockan ska bli 22.45 och på spåret reprisen ska börja.
 
Tack för en fantastisk dag.
Så många härliga skratt.
Älskade spontandagar 

schellstrom.blogg.se

Världen ur mitt perspektiv.

RSS 2.0