Sötsug

Vilken fin dag jag och wilma fick med besök av fina vänner.
Efteråt var Wilma helt slut och sov hela 2h, HURRA vad hon behövde det!!! och nu sover hon åter.
 
Mannen har åkt till sin hockeyträning och jag sitter framför datorn och tvn och ugglar...
Godis sug som inte är av denna värld. åå va ja hatar när man är sån, inte bra. Har ingen som hellst motivation till att sluta heller...
 
Idag kom nya åkpåsen jag beställt. bestälde den sent på kvällen den 27 och idag låg den i vår brevlåda, fantastiskt bra vill jag säga. och jag är SÅ nöjd :D den är så jag och passade otroligt bra i wilmis vagn. alltid skog.
dock var det inte med någon faktura i paktet, mycket märkligt.
Behöver betala räkningar, men de är så dyra sådana så jag bara skjuter på de, precis som de skulle bli billigare om jag skjuter på dem. usch och fy för tråkiga utgifter! men jag ska inte klaga, jag har det verkligen bra!
 
Imorgon är det fredag, jag FÅR INTE GLÖMMA BORT att beställa kräftor. köper man dem imorgon om man ska ha dem på lördag elelr ebställer man och hämtar på lördag? kan inte såntdär..
 
inget vettigt, vill så gärna skriva bra, lägga upp massa fina kort och göra det snyggt, men får lixom inte till de. försökte göra en header, de var för avancerat för mig, fattade nada.
de här får helt enkelt duga.

lång natt

Schetans va trött jag är. Wilma har sovit SÅ oroligt inatt, skrikigt vritt och vänt sig. stackars lillan, inte kännts som hon vart vaken hela tiden heller, stackars liten! jag har verkligen sovit ur uselt, dels pga av lillan och dels pga av alla jävla drömmar. Har blandannat varit jagad av scream gubben, fy fan va jag har varit rädd (även om de låter helt sjukt nu) när man vaknar och inte vågar somna om för att drömmarna är så otäcka..
fy fan..
 
sitter i soffan och försöker vakna till liv, ska göra mig en kopp kaffe, innan de får bli ett snabbt röj här hemma. Idag får vi besök av två gamla klasskamrater från gymnasiet och deras prins och prinsessa. Så mysigt ska det bli. Sjukt det skiljer bara dagar på dem alla 3.
 
Igår köpte jag ett par nya skor, ett par höst boots. tvivalr dock något nu, även om jag tycker dem är hur snygga som hellst...
ha en fin regnig dag där ute!

shoppoholic

Beställt en ny åkpåse till lillan. Apple of my eye. Kan knappt bärga mig att få se den på riktigt. tycker den är så vacker...
 
Haft besök av Wilmas faster ikväll, hon bakade och jag och daniel bar upp säng och bröte till vinden. så skönt att äntligen få upp det, så nu ska de under den närmsta tiden göras iordning i lillans rum.. vet dock inte riktigt hur jag ska göra än...
 
radhuset idag sög. så ni vet.
schetans va trött jag är. när PR är slut går jag till sängs.
imrogon kommer mina fina mamma vänner hit och myser med oss! Eftersom Amanda även bakat ska vi även mumsa godsaker. :)
 
slut för idag tack för idag.

28/9

Frukosten är i magen, Wilma ligger på sitt täcke på golvet och grejar som bara den. Trött kan man väl minst säga att jag är.
Sitter la här och bokar husvisningar. Bokade precis in en visning idag, tror jag iaf. de skulle kontakta oss med tid, och sen är det en visning på söndag. spännande spännande. vädret ser riktigt pissigt ut idag, ska nog ta bilen bort till mammsen och ta mig ett varmt bad, känns verkligen som jag behöver det.
 
vilken vecka vi hade förra veckan men både dop och bröllop bland kära vänner :).
 
Igår satt jag även och bestälde hem lite nya tavlor. närmare bestämt 5 st, jag fick sån beslutsångest så alla fick följa med hem till oss..
skulle dock vilja ha en ny plånbok, men det känns lite väl lyxigt att beställa något som faktiskt är helt till "mig".
Denna månaden har jag gått bak big time i ekonomin, visst är de underbart?
jaja man lever bara en gång.
nu ska jag ta tag i dagen.
 
kärlek till er tappra hjältar där ute!

någonting

de är någonting som inte är hundra, kan inte sätta finger på vad det är. magen värker och är svullen ALABAMA. IBS kanske strular igen? de känns inte bra iaf, kanske är de gallstenarna som tänker sig att börja spöka åter.. något är de iaf.. olustig känsla i hela kroppen och svettas. Hej tycka synd om mig själv, va inte ALLS så jag menade. jaja inte sjuk sjuk som smittar iaf..
 
Fick aldrig fixat med presenten innan idag, men de får bli imorgon, för ikväll orkar jag bara inte. Wilma har precis somnat i sin pappas knä, och jag har mer eller mindre dött i soffan.
 
imorgon blir en stor dag. mysigt.
 
 

intensiva dagar

Det har varit ett par händelserika intensiva dagar, har varken haft sug eller orkat skriva här.
Migrän känningar och även ett litet anfall blev resultatet. Usch vad kass man kan bli snabbt.
 
Dagens plan är att ta sig ut till sisjön, daniel ska till snus2 och jag och wilma ska till barnens hus. men först ska wilma säga hej till sin mormor så vi kan skriva ut våra kuponger, ska även hämta hem Wilmas gåstol som står där.
borde fixa frulle, att det alltid ska vara så "jobbigt" behändigt var att godispåsen stod på bordet så de blev godis frulle istället. inte bra...
sen ska ja slöa i soffan, jag kommer aldrig orka annars.. ska slå in lite paket idag.
ikväll väntar tjejmys hos frida. blir ledsen varje dag när jag tänker på att hon ska flytta.. igår kväll kom hon hem till oss och mös i soffan. mysigt.
Imorgon väntas dop för FINASTE Elias! tänkte sjunga trygga räkan...
 
Ser fram emot morgondagen. 
 
 

21/8

parkhänget ikväll var super, välbehövligt!
 
jag och wilma har idag traskat omkring på storstan, först lunch med mormor, sen gick vi även in till pappsen som nu är i stan och arbetar, en puss till mig och en till sin dotter, sen tog jag en wilma en promenad, kollde på folk innan vi åkte hemmåt.
tacksam över att jag har så fina vänner!

20/

Hipp Hurra för idag är det världens bästa Hannas födelsedag.
vilket inlägg det blev igår, ojojoj haha.
 
Idag har jag för första gången testat min nya produkt jag bestält till håret. So far so good. Pratade med en frissör idag, om mitt kassa hår efter graviditeten, sa att ja beställt en olja till håret som skulle vara bra, då skrattade hon lite, typ bara går du på den lätta. så sa jag vad den hette, då sken hon upp och sa du kommer inte bli missnöjd iaf, den är grym! så det var ju roligt.
 
 
Fick även idag fixat mina ögonfransar så nu är jag åter lite finare, lite sol på kroppen hade med vart skönt.
 
Nu sitter la vi här och tittar på årets robinsson.
trött så jag vet inte vad och klockan är inte ens 9...
 
idag har jag träffat Emma och hennes lilla Elin, vi hade frulle dejt, mysigt. Elin är så lång, wilma såg pytteliten ut brevid Elin. fick lånat med mig lite filmer hem med så nu har jag endel att se. 
imorgon är de små fix. måste dessutom ringa bvc, wilma bajsar helt svart, blod med andra ord är min gissning. Ammningen strular och det kommer en massa blod när jag ammar. usch jobbigt är det.
ska se vad de säger imorgon. Måste dessutom boka en ny tid hos läkaren, men tänkte att ja nog istället bokar den hos dssk och utifrån resultatet sedan gör en omvärdering.
 
 
 
 

19/8

underbar

fantastisk kväll i goda vännerslag. <3

18/8

Llueve.. kan man väl lugnt säga att det gör. Igår hade wilma ingen bra fm alls. Fick ett så otroligt fint sms från en mamma vän, de värmde långt in i själen. Jag och Wilma skulle åka in till stan tidigt men de gick bara inte, hade en sån missnöjd tös, tillslut somnade både jag och lillan helt utmattade i sängen. så välbehövligt.
fick tillslut kommit in till stan flera timmar efter det från början var tänkt och mötte upp mannen. Älskade vännen Frida följde också med oss. Gick förbi och hälsade hos mormors jobb..när vi endå var i trakterna, mamma blev så glad när vi kom upp och fick visade stolt upp sitt barnbarn för juristerna som var kvar.
 
Vi tog varsin frukt innan vi begav oss ut på stan bland alla andra människor. Frida fick shoppat sig en väska som man tydligen bara måste ha (?) sötnos är hon, själv tycker jag det var påtok för mycket pengar men visst var den fin. Mannen mins kommentar var, jag förstår inte tjejer och deras väskor...haha
Minns när jag köpte min SNYGGA skinnväska från tiger. det var kanske den känslan frida kände igår när hon köpte sin nya väska :). Vi strosade runt på stan innan vi satte oss på en uteservering och delade alla 3 på en pizza i solen. mysigt var det. Promenixade neråt packhuskajen och kollade på grejer. senare slöt även fridas man upp med oss och vi slog oss ner på en restaurang och åt mat, (jag åt la kall mat i sedvanlig ordning). 
Mobilen plingar till och jag ser att morsan skickat sms till mig (har förövrigt problem med om jag med ska kalla henne mormor eller mamma nu? hur gör man??). Jag hade tidigare pratat med henne på dagen och antagligen nämnt att vi inte hade en endaste blöja kvar hemma så dagens mission var att handla blöjor. i sms stod de bara, hoppas ni har en mysig kväll. ett paket blöjor ligger i hallen.  tror ni de värmde?
 
När vi sedan tog spårvagnen hemmåt sa vi adjö till våra vänner som beslutat sig gå till heaven 23 för att dricka deras super goda strawberry daquiri.. vill erkänna att jag blev smått avundsjuk, dem är ju så sjukt goda där. vi hoppade av vid maxi för lite kvällshandling innan vi åter satt på spårvagnen påväg hem. va inte igår man va hemma strax före 11 efter ha varit i stan (haha jag menar det verkligen med). trötta som få.
 
natten bjöd inte på så mycket sömn, idag heller. wilma ligger nu halv nöjd på sitt täcke på golvet och grejar och jag hör att mannen smått börjar vakna till liv i sovrummet..
 
idag ska världens bästa Hanna firas, på tisdag flytter även hon till stockholm åter.. (varför flyttar alla till sthlm??).
 
Hoppas på en ok dag.
 
Tack älskade vänner att ni finns. ni betyder allt! <3

koder

Jag registrerar koder för libero blöjor, det är sjukt hur lite man får för alla koder man har. Snåla är vad dem är..
 
delar med mig av lite koder om någon mer registrerar :)
 
  • • Amningskupor 60400 
  • Hudfärgade amningskupor 23310   
  • Tvättservetter 60523 
  • Olja 60462 
  • Baby wash 60509 
  • Schampo 60486 
  • Lotion 61148 
  • Zinkkräm 16787 
  • Bubbelbad 16763 
  • Haklapp 32172 
  • Skötbordsunderlägg 32158 
  • Baby bomullspinnar 37539 
  • Hudkräm 61124 
  • Hand- och ansiktsservetter 23525
 
SJUKT godissug idag, ge mig choklad!!
jag ska inte.. men ack så sugen. skit.

frulle

Solen strålar åter idag, skönt. 
Jag har precis ätit frulle här. Blåbärsyoughurt med blåbärsmüssli och blåbärssoppa haha.
dille på blåbär?
Man skulle ju nästan kunna tro att jag var gravid och hade cravings, men så är INTE fallet. Eftersom jag inte fick någon cravings under graviditeten är det kanske därför den kommit nu? Jag har iaf ändrat väldigt mkt smak sen efter wilma kom, konstigt. kött är inte alls särskilt gott längre konstigt..
 
Inatt har jag drömt SÅ mkt mardrömmar. usch och fy, vaknade helt ledsen för det var så otäcka och vågade verkligen inte somna om. vidrigt.
 
 

I källaren

Älskar när man öppnar källardörren och möts av världens BAJSdoft. sån doft att man knappt kan andas för att någon är så röten i magen. Sådär så man bara vill andas med munnen för att slippa känna doften men man samtidigt inte gör de för känslan av att då få bajset i munnen ( hahah älskar att jag är så logisk not). Jag ni förstår en riktigt rökare. Men eftersom jag och wilma behövde komma hem var det bara att gilla läget och gå in i bajsmolnet, traskar in till vårt lilla bås och kör in vagnen i vårt bås. Då hör jag det som inte får hemma, dörren öppnas och några grannar kommer i källargången, de hälsar artigt på mig när det går förbi för att sedan gå ut..
Kul att de trodde att det var jag som var så röten i magen och la en sån äcklig bajs i källaren...
haha. Min första tanke när jag slogs av bajsdoften var trots allt, tänk om de kommer någon nu när de luktar så illa här, då kommer de ju tro att det var jag...
JAJA, nog för att jag är en sleten småbarnsmamma men riktigt så illa är de ju inte än....

onsdag

Veckans bästa dag idag, Onsdag. Men jag är så förvirrad idag, galet. Sömnbristen gör sig sannerligen påmind..
 
Det här gör mig extra glad idag
 
  • Jag har fått träffa mina fina mamma vänner och deras skatter. Även om jag kände mig så frånvarande idag betyder det så mycket att få träffa dem!
  • Jag i tisdas åter fick mysa med både familjen smidefors och ymsjö. Så otroligt mysigt.
  • Att solen åter skiner och kan om jag har tur färga min kropp lite mer brun. 
  • Att jag och wilma vart ute mestadels av 2 dagar.
  • Att jag i kväll fått mysa med mina finaste Frida och Lovajs.
  • Att nästa ullaredstur nu är bokat :D
 
Imorgon ska jag och wilma träffa Nova bus, 
blir nog en fin dag.
 
Håller tummarna för sömn inatt, det hade både jag och wilma behövt.

Bitch talk..

Varning för bitchen kommer nu vara i farten...
 
Jag är så trött på våra grannar. Jag får säga det för de är säkerligen precis lika trött på vår familj, "där är den familjen som har ett spädbarn som gråter".. 
 
Är de inte när grannarna ringer släktingarna i thailand och måste skrika extra högt på thai för det är så otroligt dålig teckning så är de grannar som har vilt sex så vi tillochmed hör när mannen kommer, ja jag är säker på att det är just mannen som kommer så väl hör vi dem. Ikväll va de nästa grannes tur att hålla på min sin sång. så otroligt störigt. Försöker se på tv samtidigt som man hör hans extrema stämma eka här hemma..
Och idioterna som hela tiden ska spika upp något otroligt konstigt på väggarna..
 
 matt.. ack så matt..

12/8

Ni vecka, och ikväll kommer jag surfa in på http://www.suszii.blogspot.se för att se om där kommit någon måndags lista. 
 
Just nu inväntar jag att middagen ska bli färdig. Idag blir det makril i folie (som förövrigt min man fiskade upp ur havet igår) med färskpotatis och sallad. Tillagar även några Sej:ar. Aldrig tillagad " hel fisk" så jag har ingen aning om de blir bra. Slängde i vår super goda olivolja med basilika, salt peppar, dill och färskpressad citron. Hoppas på det bästa, jag känner mig iaf otorligt huslig när jag ger mig på något ajg inte har någon aning om hur man gör haha. Kan stolt också säga att det är jag som rensat fisken, jag vet det var inte så särskiltsvårt men jag har aldrig gjort det innan. Min farfar var iaf stolt över att jag kunde göra det själv :).
 
Wilma sover, först nu hon sover sin första långstund idag, bara sovit totalt 10 min sedan halv 9 imorse. förstår inte hur hon orkar, men lika glad är hon för det. Underbart.
 
Idag har vart en intensiv dag. Började med en tripp till frölundatorg med mammsen eller mormor som jag numera börjat kalla henne :) skulle flytta över mitt gamla abonemang som hon haft i 2 år på henne, sen ville hon säga upp det och tecka nytt och därmed bli med iphone. Morsan spelar äntligen i samma liga ;) jag tror inte hon kommer ångra sig. När man väl börjat med telefonen är man ju fast. En fin vit 4s fick hon med sig hem och jag ska erkänna att jag allt blev lite avundsjuk, vill med ha en vit. Ska snart hämta ut en ny iphone tänkte jag, men jag väntar nog tills 5an kommit.
 
Själv fyndade jag mig ett par nya jeansshorts på rean 169 kr för ett par lite längre shorts. Super mjuka och sköna. SÅ jag är nöjd. Sedan hämtade jag peppe som idag vart hos frissören och gjort sig fin (?). Eller jag tycker hunden är skit ful när han vart och klipt sig, ser ut som en pudel vilket inte är ok. stackars hund, men peppe känner sig själv väldigt snygg när han går därifrån haha. han är roliga de flesta hundar skämms och tycker de är fula men inte peppe inte. Tur att de växer fort så han åter blir söt, dock förstår jag att han behöver klippa sig så tovorna blir minde, jäkla pälsvård på den hunden. men anette är duktig som håller ut :)
 
Sen åkte jag tillbaka till frölunda, till Adams cafe och åt lunch med älskade frida. Bara tanken på att hon om drygt 2 veckor flyttar ifrån mig får mina ögon att tåras. önskar så att du inte flyttar... Vi åt iaf SUPER goda sallader som vanligt, jag en skaldjurssallad och hon en ceasarsallad. sjukt goda är dem där. Kan jag rekomendera starkt! MM
 
Hem, ta en kaffe hos mor, sen kom min fina svägerska och till lika Wilmas moster och drack kaffe. Lämnade wilma med sin mormor och åkte och ställde oss 10 min i solariet. SÅ skönt det är att få fuska lite ibland. Får ju inte sola 1/3 av de jag vill nu med lillan, så då får man faktiskt fuska ibland. SKÖNT var det. 
Och nu sitter jag här.. regnet har nått oss och fullkomligt vräker ner. tråkigt värre.
 
Jävlar va jag skriver idag då. Kom hem och möttes av att mitt hm kort hade kommit. eftersom jag är ny kund var där även rabattkuponger med, inte mig emot :D.
Finns ALLTID något man behöver.
 
Ikväll ska jag försöka komma i säng i tid, behöver verkligen få sova. tröttheten är extrem, men endå har jag så svårt att sova, när jag väl får somnat vaknar lillan de slår aldrig fel.. Märker att jag sover så dåligt för nu är jag uppe och vandrar otroligt mkt... usch vad jag hatar att jag går i sömnen..
 
well well..
Imorgon är en ny dag. då ska jag få mysa med familjen smidefors och ymsjö åter.
tisdags lyx :D

OS

OS avslutningen (säger man så) på tv, jag tycker det är mäktigt.
thats all.

helg

Strålande sol idag, de enda som jag tänkt på hela dagen är att jag näst intill skulle kunna döda för en cigarett. jag är SÅ sjukt sugen.. varför? har inte tagit ett bloss på mer än ett år, men jag är endå så så sugen, känner smaken...jag vill bara ta ett bloss, men jag kommer falla dit igen det vet jag ju. Men samtidigt orkar jag inte ens med tanken att jag aldrig (??) ska få röka igen (tobak inget annat)..sjukt. jag förstår varför många narkomaner faller dit igen. man kan ju bli knäpp.
 
bara ett litet litet bloss..?

Lördag

Vilken fin dag vi haft. Vi hämtade upp Erica och åkte mot röda sten. Där satt vi en stund på bryggan innan vi gick och drack kaffe åt frukost/lunch och åt GUDOMLIG glass. Lejonet och björnets pannacotta was to die for, hack i häl kom blåbärs cheescake:en. MMM Aldrig smakat så god glass någonsin.
Erica hakade på oss hem och busade och myste massvis med lillan, käkade middag. Nu har jag och mannen intagit varsin del av soffan, godiset är framme och colan ligger i glaset, lördas mys. På tvn är de os och bolt ska precis med sina kompankoner springa stafett. Vad jag diggar den mannen,
 
OJOJOJ den mannen..
UNDERBART.
 
Allt handlar om lillan här, det är för att hela mitt liv kretsar kring henne, hon är det absolut bäst som hänt mig!
Man behöver inte läsa om man inte vill!
 
imorgon slutar OS. jag tycker det känns lite vemodigt, hör och häpna...
plötsligt händer det, jag tycker om sporten så och det känns bra.
 
<3
 
 
 

<3

Idag har jag fått träffa 2 av mina fina vänner, först en mys stund med frida på morgonen, glad för din skull, fast samtidigt ledsen. vill verkligen inte att hon ska flytta från oss =/. Sen vart de lunch dejt med therese och Noel, super mysigt, han har verkligen blivit så stor min prinsunge.
tänk att han snart fyller 8...GALET
 
Väl hemma har Elias doppresent anlänt :). Jag är supernöjd. Hoppas Elias blir det med, eller rättare sagt Elias mamma och pappa ;) 
(Det är ett stort fort i tenn)
;)
 
haha NOT.
 
Fredag idag, denna veckan är jag helt ur fas i vilken dag det är. verkligen ingen koll alls..
ikväll blir de nog handboll på tvn skulle jag tippa.
 
Nu ska jag lägga mig i sängen och börja läsa eldvittnet av keppler. den sista i triologin. Inget lär slå paganini kontraktet. den var SÅ bra. rekommenderas starkt.
 
Ha en fin fredag!
 
Kärlek.

Strålande sol

Idag har det vart strålnade sol både ute och humöret hos min lilla pärla. Hon har verkligen varit så glad hela dagen. Idag fick vi badat ihop, mysigt. Passade på eftersom lillan bajsade ner precis hela mig, så det blev till att traska bort till mormor så mina kläder kunde åka in i tvättmaskinen bums.
 
Älskade du. Vackrast i världen är du! jag är så STOLT över att få vara just din mamma!
 
 
Min duktiga tös!
 
 
 
 
 
För att jag älskar dig, så som du är
och jag vill ge dig allting jag har.
Låt mig få bära dig när du är svag,
för du betyder allting för mig.
Var inte rädd, jag går bredvid dig

soffläge

Idag är det onsdag, veckans bästa dag. Det har jag nog tyckt de senaste åren faktiskt. När man gick i skolan visste man att det snart var helg, bara 2 dagar kvar (dock har jag alltid tyckt torsdagar är den värsta dagen) till helg. Och nu får att jag får mysa med alla fina mammor och deras små skatter. Wilma myser med alla sina killar med andra ord. Hon har många killar som kan hålla henne trygg och det känns så bra!
 
Efter en febrig natt ville lillan göra morgon på tok för tidigt för min smak, men det var bara att gilla läget och kliva upp. Sen somnade hon om lite senare, och det gjorde även jag. Vaknar av att mobilen ringer, tur väl det annars hade jag missat mina fina vänner. Alltid så mysigt.
Efteråt åkte jag och Wilma in till stan för att mysa med Emma. Väl där spydde lillan ner HELA mig. Så de fick bli en dusch hos emma och lån av nya kläder till mig, galet mycket spy.. Min stackars skatt är inte helt hundra idag... Wilma satt och myset i min famn, plötlsigt vrider hon hela sig tittar mig rätt i ögonen och drar sin mun mot min för att ge mig en puss. Tror ni inte mitt mamma hjärta smälter? <3
 
Kanske ska börja med något nytt, onsdags lista? Det är ju trots allt min bästa dag på veckan :)
 
Idag är jag extra glad över
  • Att Wilma ger mig så mycket kärlek.
  • Att jag fått hänga med de fina morsorna.
  • Jag ätit mumsig blåbärspaj (tack malin)
  • Att jag mös med finaste Sanell
  • Att jag fick lagat en riktigt god middag
Nu får ligga på soffan och slöa och mysa med världens bästa dotter. Det är Kärlek.
 
 

Mys

Mys

Vilken underbar mysdag vi haft idag jag och Wilma, 3725g och 63,5 cm blev resultatet idag bra tippat, :) sen åkte vi och mumsade glass och mös med Sarah och hennes PYTTElilla Lewis, och Frida och hennes lilla/stora Elias! Underbar dag, nu myser familjen i soffan. Imorgon är se onsdag, veckans bästa dag:)

God morgon

Ny dag nya möjligheter. Här sitter la vi pigga och nöjda? (ne kanske inte) och tittar på nyhetsmorgon.
Seg idag, mycket seg. 
 
Snart bvc som gäller, jag tippade igår på att wilmis värden är 7300 och 63cm. Vi får väl se hur de blir. stumpan ska få sprutor idag med. lillla skrutt.
 
klockan är sju, och jag har redan hunnit vara inne och spanat in ullaredsbloggen. Det måste ju vara något fel på mig.
 
Vaknade av 2 låtar på hjärnan, de ekade och gick runt om och om igen. Är inte sånt konstigt? Ne dags att ta tag i den här dagen med. 
 
 
 
 
 
 
Där dansar han med den vilda,
dem dansar som virvlar i ett vattenfall.
Fyllda med stolhet och vilja,
dansar som virvlar i ett vattenfall.

V 32

Vaknade av migrän känning, huvudvärk, flimmer för ögonen och (ursäka mig nu) spya. fick efter många om och men i mig medicin, Wilma fick ligga i stora rummet och leka så jag kunde vila, hon låg nöjd och huvudvärken släpte. jag han ta tabletterna i tid trots allt. tur, fy va kass man blir.
 
Idag är det måndag. Måndag vecka 32.. har det redan gått 32 veckor iår? är det bara 20 veckor kvar på året?
crazy..
 
Jag drömmer så sjuka drömmar. Jag minns alltid vad jag drömt varje natt, men drömmarna blir allt mer konstigt för varje dag som går. Inte bra. Ibland hade jag velat ha en drömtydningsbok, bara för att se vad allt egetnligen betyder, om man nu kan tro på det?
Idag skulle jag leta fram ett papper jag alltid ska ha med mig när jag kommer till östra på kontrollerna. När jag letade fann jag mina present kort på Gina, dem har jag letat efter länge. Trevligt. Så nu åker jag gärna och shoppar någon dag, present kort på både Gina och Åhlens. Trevligt.
 
Veckans planer ser ut som följer
 
  • Östra
  • Grillning med vännerna
  • BVC med vaccination
  • Träffa finaste Ymsjö, Elias, Sarah, Nellie och Lewis
  • Mys med bästa bvc mammorna!
  • Dejt med Sanell
  • Kontroll
Sen är det lite annat smått och gott. Jag är med andra ord ganska så fullbokad. Alla dagar utan torsdag har jag massa saker planerat. Jag tänker att jag på torsdag ska ta en hemma dag, vila, greja. Veckans projekt får bli att plocka ihop allt som har blivit för smått i lillans garderob. En hel del med andra ord.
 
Nu ska vi mysa innan jag ska bege mig iväg.
 
Alles

dagen

Aktiv dag idag, eller det beror sig på hur man ser det.
Började dagen riktigt tidigt i morse, men fick läsa ut min bok. Imorgon blir det den sista i Keppler triologin. Jag rekomenderar dem varmt. de är så spännande och det känns som man är med i boken för det är så verkligen skrivet. Jag har höga förhoppningar på filmen hypnotisören när den kommer..
 
Sen vart de husvisning. Jag vet att alla människor är vackra, fast ne ska inte prata skit det är dem inte. Mäklaren var OTROLIGT ful. Såg precis ut som en råtta, kändes helt efterbliven med, ja jag vet bitchen i mig talar. Daniel säger ju att jag blivit mer bitch sedan lillan kom. haha kanske är det så. Men jag tror nog jag är ganska snäll egentligen...(biatch...) Huset var iaf inte alls bra. tråkigt =/ när vi parkerade bilen kändes allt så perfekt. tomten var lagom huset låg i ett "varmt" område, bra känsla. Sen gick vi in i huset och min känsla liksom raserades.. å säljarna kan inte heller vara nöjda med rått mäklaren, hon var verkligen ingen bra försäljare. ne inte blir vi några husägare just nu.. men det kommer fler tåg, det var bara inte vårt hem som visades idag.
 
Skulle hellst av allt vilja vinna några miljoner först, vem vill inte det? så man bara kan köpa det där perfekta huset, med perfekt läge. dvs någontsans här i mölndal, med närhet till bra skolor. Wilma går först av allt såklart..
 
vi var också en trip på ikea, köpte hem lite haklappar och perfekta grötskålar. 
 
Nu ikväll har vi gått en kvällspromenix med våra fina vänner Sussi,Nicklas & Elias. Det stora pojkarna cyklade och jag och sussi talade om allt ifrån himel till jord. Är så tacksam att vi kan dela så mkt med varandra och jag hoppas innerligt att våra älskade barn förbli goda vänner. Elias var en så stor kille att han idag fick byta till sittdelen. När barnen blev kinkiga kom Babblarna på i hög volym och båda barnen tystande och somnade så småning om. 
 
Nu sitter/ligger vi här i soffan hela familjen, ingen vill sova. Vi inväntar 100m finalen.. jag hejar på Bolt. så klart :)
 
Schetans vad jag babblar på..
allt för idag. Bitchen har talat.

Söndag

Måste börja med att jag avskyr rubriker, vet inte vad jag ska skriva. Det blir som med twitterkontot, jag får ångest för jag vill så mycket mer än vad jag får till.
 
Idag ska vi på Husvisning. Tänkt mkt på huset vilket resulterade i att jag även drömde om det inatt. Jag vet inte varför ajg har en sån otroligt bra magkänsla om huset. Vi får väl se hur de känns efter vi vart på husvisningen. 
 
Sömn har onte vart varken min elelr wilmas grej de sista. Hon vaknar ggr flera, jag kan inte sova där emellan heller = trött mamma = jag går i sömnen allt oftare. Jag AVSKYR när jag gör det, men jag kan ju inte helelr styra det. när daniel sa vad jag hade gjort inatt kunde jag direkt koppla det till vad jag drömde och vill endå halv minnas det. otäckt. fan..
 
Imorgon börjar daniel åter att jobba, har jag redan haft lyxen av att ha min man hemma i 6 veckor redan? jag förstår verkligen inte vart tiden tar vägen, snälla stanna den lite, det går för fort! hela nästa vecka är planerad, Imorgon är det åter en tur till Östra sjukhuset. Usch jag tycker det är jobbigt..men det är jag och inte Wilma, så måste jag tänka. Det är fortsatt utredning, kontroll och plan för framtiden.. FYFAN. Wilmas nästanmormor (världens bästa moster) har lovat att ta Wilma den stunden jag är där.. 
Det komemr gå bra..försöker intala mig själv..
 
Idag komemr bli en bra dag. jag har en skön känsa i kroppen, visst är det underbart. Vad får er glada?
Upptäckt att min "egentid" väldigt väldigt gärna spenderas så länge det bara går framför min älskade mac. Bloggsidor är favoriten, vad brukar ni göra när ni sitter vid en dator?
 
Må väl och ha en bra söndag. Det tänker vi ha.

Lördag,120804

Solen värmer så skönt och vi är på landet. Mormor och nästanmormor myser med Wilma, daniel är inne med Wilmas morfar och nästan morfar och kollar sport medans jag ligger och njuter men benen i solen och mobilen i handen. Innan var vi på freeport, jag säger det igen som så Många gånger förut, aldrig mer. Det är verkligen BARA massa skit. Idag var de för en gångs skull sjukt mkt folk. De ens som är bra där är bellbox men där behövde vi inget. Besviken är jag, precis samma sak som när man åker till lager 157. Dit åker vi aldrig igen lovade vi oss för några veckorsedan... Vi får väl se om jag ångrat mig om något år... Förmodligen..

3/8

Redan 3 augusti. Det är helt sjukt att tiden går så kopiöst fort. GALET.
Har bara en sån bra känsla i kroppen idag. Känner lycka. Daniel har en vän här, killarna har vart ute och cyklat på albins super cykel. den är tydligen top notch haha, killar jag tycker mest det ser ut som en "jätte leksak" men det är ju vad det är med. Har idag bestält Elias Doppresent. Jag hoppas av hela mitt hjärta att dem blir glada och att de blir bra. :) Wilma somnade precis. Idag vill jag inte vara hemma, har masså små tjaffs att fixa, ska se om jag kan övertala daniel att åka till kungsbacka, handla Eltons overall plus små saker till wilma. kanske kan hämta hem min gamla cykel från landet med. 
 
Och Sussi, jag ska försöka, måndagslista får väl bli ett måste men eftersom bloggen är ny och Malin säger att man ska ha fredags listor kör jag denna veckan på fredasg lista
 
Idag är det fredag och jag är glad för att
  • Jag har en underbar familj som älskar mig för den jag är.
  • Vi igår fick storstädat lägenheten
  • Vi fick röjt på vinden
  • Jag har funnit lyckan i livet.
  • Jag har börjat tycka om att se på sport på tvn (äntligen då de går massa sport på vår tv)
Funderar mycket på framtiden, hur kommer den se ut?
 
På söndag ska vi på husvisning, någonting i min mage säger mig att jag vill ha det huset väldigt mycket, och att jag tror att vi kan göra iordning det SÅ fint... spännande. Jag har verkligen blivit allt emr svensson, Barn, Volvo V70 och kanske snart hus? bara fler barn som fattas, och det vill jag gärna :) bara inte riktigt än.
 
Förövrigt undrar jag hur man får en fin header? och kort, får bli nästa veckas projekt.. :)

försök

ska göra ett försök. kanske blir det bra kanske inte. försöka duger.

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

schellstrom.blogg.se

Världen ur mitt perspektiv.

RSS 2.0