nederlag på nederlag.

Ja, de rubriken säger väl allt. det är inte min tid.
Inget går som de ska, och stundtals händer det inget annat än att tårarna bara forsar.
 
Efter ett samtal på nästan 1h med min chef har jag iaf fått lite tips.
orkar inte skriva om det just nu. de gör ont i hela mig..
 
Imorgon är iaf planen att först gå och klippa och slinga håret.
sedan bara MÅSTE jag ha tag i Åsa...
 
Idag tog vi en utflykt till positiv parken. Så besviken ajg blev. den va verklkigen jätte fin och skit bra anpassad för wilma, att de dessutom hade försäljnig av både kaffe och festis var med ett stort plus. Men jag hade förväntat mig att de skulle vara så mkt större. Vi kommer helt kalrt åka tillbaka, för wilma hade väldigt roligt men de var bara de att jag förväntade mig att de skulle vara så mkt större. Wilma fick mkt beröm av en finsk mamma av hur duktig hon va.. stolt som en tupp
 
Kvällen avlsutades lekandes på gården nedanför med sam och hans mormor. Mormon frågade tillslut, brukar barnen leka ihop, är de jämn gamla? jag svarade fint att de skiljer 1 år på dem och att de bara setts tidigare i veckan. varpå mormorn svara OJ då är hon ju hur duktig som hellst. Å va stolt man blir. Svårt att beskriva hur positiva ord om ens barn kan värme så extremt extremt mkt..
 
Nu är denna dagen med snart slut och hoppas på mer min tid imorgon...
jag ger aldrig upp...
 

Stor dag

Idag har jag och wilma vart igång hela dagen. de känns i kroppen vill jag lova...
 
Wilma somna mitt i ett hopp i soffan. i rekord tid 21.14.. äntligen.
Idag fick wilma sin nya säng monterad och skötbordet i wilmas rum är nu ett minne blott.
å de blev mer än perfekt. Jag och wilma har legat i över en timma och myst, läst en bok och sjungt sånger. men sedan ville hon iunte somna där, hon tyckte de var så konstigt..
ville inte göra henne för ledsen så lät henne springa ut till soffan där pappa väntade och 2 min senare sov hon. Så nu har jag lyft över henne så nu sover hon för första gången i sin nya säng. Stora tjejen, första natten i stor säng och första natten i eget rum.. oj så konstigt.. men jag tror att det kommer bli super.
 
Imorgon ska jag och emma åter ha en dejt. sen får vi se vad som händer.
Är iaf inte på humör just nu.. ur balans skulle man väl kunna säga.
 
säger såeldes inte mer än så..

mavis

Ikväll inhämtades Wilmas nya säng. Vår stora tjej har nu fått den snyggaste växa sängen på marknaden. 
En Mavis edstorp ribb. Så imorgon lämnar jag ich wilma lägenheten för att låta mannen vara ifred när sängen ska byggas ihop, Behöver gå en sväng till mor och far för att hämta sängkläderna till wilmas nya säng med för inte har man då längre bebis täcke.. Tror verkligen de kommer bli så himla bra. Hoppas starkt på det.
Den är så sjukt snygg, har också inhandlat VÄRLDENS snyggaste lapptäcke till och min älskade bror gav även en prydnadskudde från lexington till henne som jag så länge trånat efter. Att det ska vara så sjukt dyrt bara.
Hon är sannerligen bortskämd vår lilla. Men hon ska allt ha de bästa!
 
Nu har äntligen smärtlindringen satt in så just nu börjar de sakta men säkert kvällen kännas mer dräglig.
 
Lämande in min telefon i helgen. Vilket betyder att ajg nu i några veckor är med iphone 3, det enda jag tycker är tråkigt är att de få kort jag nu tar blir helt värdelös dåliga. Vill ju så gärna ha kort på wilma varje dag men de blir verkligen dåliga =/ ska se om ja akn låna min snygga mans telefon och ta lite kort imorgon. Annars är de väldigt skönt, ingen whats app, och telefonen är inte lika "viktig" som den innan varit. Precis va jag behövde, ett litet telefon brejk, för nu när man ska kolla något går allt så långsamt att man ger upp efter en kort stund..
Perfekt.
 
 

intensivitet

Vilken dag vi har haft idag.
Sent uppvaknande, så de var bara frulle till wilma sedan gick vi hela familjen bort till öf.
De var vi och kanske 5 andra mammor där, var av en riktig känning. Malin med lilla B.
Gör mysigt var det. framför skönt att de inte var så mycket folk. Tog en bra stund innan blygheten försvann hos Wilma och hon kunde börja leka. Dock har hon inte vart i sitt esse idag. Gick hem och wilma somnade i vagnen, hon sov säkert i 15 min. GALET lite sömn idag. Sedan kom kära emmma och elin. wilma var en riktigt BITCH. Usch de är så man får skämmas över henne, skulle inte dela med sig av något, tog elins napp, retades med precis allt, Så brukar hon faktiskt inte göra. Men hon fick sig en tillsägelse, eller rättare sagt ganska så många.
Sedan gick vi ut och lekte. Wilma lärde elin hur super nice de är att åka rustchbana med huvudet före, något jag absolut INTE uppskattar. Förövrigt ¨kte wilma idag på fötterna ner för ructhkanan på öf. ser hur alla bara stannar upp och blir rädda och inser att de är mitt barn de kollar på. Men hon klarade upp de med. Hon klagar sannerligen SÄLLAN när hon slår sig.
Ikväll har hon varit SÅ trött, då somnade hon endå bara för 10 minutersen.
 
Jaja sömn är inte din grej.
 
Nya bakslag med remisser idag, försökte ringa runt för att få reda på om remissen som skickats tillbaka är felskriven eller varför den skickats i retur. Isåfall vill jag ju skriva en egen remiss. Men nej, de måste vara dr Berg som ger mig informationen om vad som står. Problemet är att dr Berg är en akut läkare på gyn och jag hr svårt att tro att hon kommer att kontakta mig. Men jag har ju tid på gyn om en månad, då kanske jag kan få reda på avd de står där..MEN JAG VILL VETA NU. SÅ OM jag kn påverka kan göra de redan idag istället för att bli lidande ytterligare en månad. Var så nära att bryta ihop totalt. för det är ju inte så att de räcker med ett samtal, ne de tog flera långra telefonköer till olika kontaktpunkter och doktororer och växlar innan jag slutligen fick det svaret.
Att man hela tiden ska orka vara så jävla stark..
Jag bryts ner allt mer. och smärtan tycks bara bli värre för var dag. Haltade hem från öppna förskolan och kunde inte ens sitta normalt där borta. skämmdes. tar extra kuddar men får endå halvligga på vänster sida för att inte belasta höger... fan för detta
 
fan fan fan
 
 
MEN det är JAG som ska vinna i slutändan. Då ska de fan firas, för jävlar va ja kommer vara bra och värdig de den dagen...
 
 

barnkläder

Just, idag va ja inne på åhlens och får nu säga att jag ändrat min uppfattning om deras kläder, de hade fått in en massa nya jätte fina saker! Innan bara tyckt att de har fint för tjejer som är lite längre än wilma, allt har sett så töntigt ut, om de inte varit barpapappa på för de har så kalra fina färger, emn så gillar jag ju inte barpappa alls så de gick ju tyvärr bort då. Men ah somsagt nu har jag ändrat uppfattning.
Visst är de roligt när man gör de om ett märke :)
Men handlade inget, för just nu behöver wilma verkligen ingenting. väntar till ja ser va hon mer behöver, inför vintern..
Hon behöver iaf ett par vinter kängor. spanat in några fatkstiskt men vet inte allshur kvaliteten är på de, å de är ju viktigt.
kollade först på ett par molo kängor, jätte fina och vad jag hört sak de vara super bra, men minsta storleken de gör i är 23 så de kommer tyvärr inte passa denna vinter, för har svårt att tro att wilmas fot ska växa 3,5cm på bara någon månad, (men jag kan ju klart ha fel).
 
På måndag öppnar öf. då är de bara 2 veckor kvar att ha pappsen hemma. vi har vekrligen haft de så bra med pappsen hemma hela sommaren.
har varit så välbehövligt för oss båda två..
 
Kan vi inte bara stoppa tiden mer. stoppa världen, smärtan. så vi bara kan få stanna upp och njuta.
De önskar jag mig väldigt mycket just nu!

lördag

Jag har verkligen tappat uppfattningen om vilken dag de är.
De är lite otäckt tycker jag faktiskt.
Fick idag iaf äntligen lämnat in min telefon. Så nu är jag utan whats app och andra saker under en tid. Känns faktiakst skönt, inte vara lika nårbar hela tiden. Men blir så ledsen på mig själv. Orsaken till att jag skulle lämna in den va skiten bakom kameran som gör att de ser ut som en bananfluga är med på alla mina kort och filmer, Samt att mobilen ibland blir jätte varm och sedan laddar ur sig. Men jag glömde säga de om batterier. Är så förvirrad nu är det är sjukt. kan ju inte heller skylla på ammnings hjärna längre. Det är faktiskt jätte jobbigt att vara såhär. Glömmer saker jätte ofta. Förlägger saker varje dag, vet inte hur jag ska göra för att bli kvitt de här på riktigt..
Jävla skit.
Haft en jobbigt em/kväll.
 
Men så kom orden från wilma, älskar dig. tårarna började rinna, jag älskar dig med skatt. så otroligt otroligt mycket! Utan dig hade jag aldrig någonsin tagit mig igenom allt de här, jag hade aldrig orkat kämpa mer. Du gör mitt liv värt att leva. Du är sannerligen de bästa som hänt både mig och din pappa. Aldrig någonsin ska jag lämna dig aldrig, om så inte ens om jag går bort. alltid finns jag vid din sida!
 
Moster skickade sms, ville ge mig den ugglan jag så fint stod och spanade in på lagerhaus idag. Likadan som de små jag har i fönstret i köket. Bäst nästan mormor va rar du är som märker va jag vill ha.
 
Är så tacksam för min familj. Ni finns där alltid när andra sviker.
 
evigt tacksam

egentid gånger 2

Idag har jag haft egentid och vart och unnat mig ett par gel naglar.
Så nu äntligen kanske detta kan sporra mig till att sluta bita. jag är för engångsskull åter taggad till det iaf.
 
Nu har jag och Wilma egentid. Pappan i huset är ute och roar sig och wilma grejar på som bara den här hemma.
Älskade skatt du är de bästa som finns.

tufft

Går kvällen med några få kollegor blev så otroligt lyckad.
Kvällen startade på Pinchos. Vi åt sjukt god tapas, drack både bubbel och en hel del sangria.
Kvällen avslutades senare på bryggeriet. Jag och Olof hade så jävla roligt ihop.
Lille Lukas var också med. Kommer aldrig glömma den där piss natten han hade glömt att jag sov över i hans och Monikas lägenhet och han stövlar hem med ett reagg och har vilt sex hela jävla natten. Jag hörde precis ALLT. Lilla oskyliga lukas va allt inte så oskyldig den natten inte haha.
Ja ja. De va iaf lyckat. dock gjorde sig smärtan extremt påmind efter bara någon timma. Men vägrade ge mig vika för det. Vilket resulterade i att hemvägen var tuff, och denna dagen har verkligen varit rent vidrig.
Stundtals inte ens kunnat sitta upp. För jävligt rent ut sagt!
 
Idag fick jag också ringt handläggaren för barnomsorgen. Då mina önskemål om dagisplats hade ändrats och ett tagits bort från det jag anmält på internet. Jätte konstigt. Kvinnan jag talade med bröt otroligt mycket så det var svårt att uppfatta om hon förstod mig rätt eller inte. Men jag antar att jag nu kommer få ett nytt "bekräftande" brev med vilka förskolor vi sökt till Wilmis.
 
Snart väntar även nytt besök på barnmedicin. Wilmas nya medicinering har verkligen gjort under och hon har peppa peppa inte haft någon helvetesnatt sedan den nya medicinen. Att vi sedan följer läkarens råd att inte gå på något dagis i höst för att förbättre framtiden för Wilmas astma känns helt fantastisk.
 
Idag har vi även firat att det är Daniels dopdag. Manglat kött med hasselbackspotatis och ruccola stod på menyn. När daniel skriver på sms, kan inte du laga mat idag, de är ju min dopdag och allt gjorde jag det fullt ut. Hans min när han vaknade efter sin em lur va rolig, "du behövde inte laga mat" som i tror du att jag var seriös med att fira min dopdag. Roligt iaf. Eftersom det är Daniels dopdag är det också Marina och Petris Bröllopsdag så Grattis till er 26 års som gifta dag!
 
Idag har jag och Wilma haft tjej kväll. Mutade henne till att sitta stilla i soffan då jag har så ont med ersättning och popcorn. Vad gör man inte när man inte orkar mer.
Ett samtal med tc och några tårar senare kändes de iaf lite lättare.
Nu äntligen sover Wilma och Daniel kom precis innanför dörren.
Imorogn kväll är vi åter ensamma på kvällen, men de känns enbart mysigt.
Vi tjejer fixar allt sörru.
 
Väntar så med spänning på att Wilmas säng ska komma, jag tror att det kommer bli HUR bra som hellst.
Dessutom finns de inte snyggare säng att få tag i till en sådan prinsessa, kosta va de kosta vill men Wilma har bara det bästa (enligt min smak såklart). Hon är ju den bästa och då får vi andra "lida". Men de är värt varenda krona. En Växa säng har man dessutom länge. Kan ja väl säga än eftersom jag ännu inte betalat den ;).
 
Dags att ta mina trötte tabletter. På tok försent men gillar inte att ta de när jag är ensam hemma med Wilma.
 
Ha de fint där ute!
 
Don´t give up, you will make it!

AW

Är ensam hemma. Oj va de känns tomt och konstigt.
Blir alltid deppig av det med. Daniel packad in Wilma i bilen och styrde den mot lerum för att träffa Jack med familj. Själv ska jag på AW med mina fina kollegor. De kommer nämligen upp några från varberg och ska ha AW här, nu när de också är kultur kalas och allt. Försöker komma igång så ja kan göra mig iordning. Men just nu känner jag mig väldigt omotiverad.  Sviken. Men jag vet att när jag kommer in till stan och får en kram av madde så kommer kvällen bli rolig. Vägen dit som känns lång bara.
Ne ska sätta upp musik som JAG gillar, sminka mig och bara försöka ta de lugnt.
Hoppas på en riktigt lyckad kväll.
 
Saknar familjen redan. Älskade skatt <3

ojoj

De händer grejer. Jag bara spottar ur mig inlägg.
 
Kvällens har jag tänkt handla om alla otroligt dåliga filmer vi lyckats se de sista. Igår hyrde vi en film, jag valde. De är ska gudarna veta inte de lättaste att hyra film idag. Wilma springer om kring och plockar ner alla filmer hon kan bära på inom loppet av 1 sekund. Att försöka ha henne på höften är näst intill omöjligt, hon slänger sig, skriker, you name it. gör ALLT för att inte man ska kunna hålla henne. Men jag vill samtidigt inte ge med mig om att hon ska inte få vara med när man just handlar och så. De slutade iaf med att jag tog denna filmen med kommenteren, det är ju många stora och bra ansikten i den.
Men filmen var helt jävla VÄRDELÖS. Nu ikväll har vi sett/ser vi en film på 6an.. också riktigt riktigt kass.
Den senaste filmen vi sett som var sevärd var prestige.. kan liksom inte sluta tänka på den filmen.
iblan fäster sig vissa saker i huvudet bara.
 
Har precis varit duktig och mailat min chef. Imorogn blir de till att ringa folksam åter.
Wish me luck..
 
imorgon är en ny dag. Hoppas på en bättre sådan med mindre smärtor än idag.

Barn kläder

Är så sugen på att ha ett Pomp delux party.
Har redan tjuvkikat på årets kollektion som släpps nästa vecka.
Super fina kläder och bra kvalitet.
Funderar mer på om de är några som är sugna på de isf?
Jag hatar egetnligen home party, ja de är sant. Man känner sig enbart tvingad till att köpa något man inte vill ha och dyrt är de också därför säger de emot allt jag står för. Men hade så himla gärna velat gå på ettPomp delux.
Annars är de ju vanligare med Me andi men jag tycker deras kläder är fula och dyra.
Eller party light eller va heter de? och visst vet iaf du tc vad jag tycker om de ;) nejtack ja köper hellre mina ljus på ikea.
 
gu va dömmande jag låter när jag dömmer ut flera märken nu. De är inte de att allt rä fult men de är inte den stilen jag har på wilma.
Skulle ja skriva de märkerna jag inte föredrar är de molo,POP, hm, cubus , me and i och åhlens på top..
medans märkerna jag gillar mycket är Next, Nova Star lindex och kappahl, the brand, mini rodini.
Sedan finns de såklart saker som jag gillar från hm etc med. men i stora drag.
Tycker de är tur att vi alla har olika stilar ananrs ahde alla sett lika dana ut och de hade inte vart roligt.
alltid stör de någon att jag skriver de här nu men så får la de bli då.
ytterkläder är på tapeten nu, gått och kärat ner mig totalt i didriksons, även om ajg vet att de inte får bäst i test. De är så sjukt snygga och passar in  i mina kriterier för en bra overrall. något jag inte skulle välja är POP för jag tror inte alls på att de alltid är bäst. och nu har något fått mig att inte gilla reima med, haha jag och märken. Men nu ska ni får höra, MOLO har skitsnygga ytterkläder. mkt färg. de tycker jag om även om de blev den absolut snyggaste från didriksons till vår skatt i vinter.
 
Nu märks det också på wilmas kläder att de slits på ett annat sätt mot va de tidigare gjort, ibland uppkommer fläckar som inte går bort etc, nu måste man också anpassa sig, de går tex inte att leka i vissa klänningar, så då går ju sånt också bort. Man kan fastna med luvor så vissa dagar går även luvtröjor bort.
trodde aldrig ja skulle tänka praktiskt men har insett att wilma kan vara precis lika snygg och ha bekväma kläder trots att jag anpassar mig. Tycker själv att de är få barn som alltid är så fint klädd som wilma, De tror jag dessutom ganska många kan gå i god för.
 
I övrigt känner jag mig nere, de är som de är men de är..
jag är stark..
 
Fick också ut 2000kr för jag fick havandeskapsförgiftning och stor blodförlust när wilma föddes. de är skrattretande. de va var den där försäkringen kostade... de var dessutom inte något jag ansökte om ersättning för..
 
ska nog sluta skriva nu innan ajg börjar gnälla. känner att de bubblar i mig.
känner mig bara sårad.
 
 

Influensa på g?

Undrar om ja är på g att få influensa, eller sån där sommarsjuka.
Känner mig inte alls bra, skakis i kroppen, mår illa. Och har så otroligt ont i magen =(.. Jag har inte tid att bli sjuk nu, inte just idag.. inte imorgon mest!!
 
Idag har jag väntat hela dagen på de där jävla samtalet från vc. Imorse ringde ju dolt nummer man när ajg svarade på 3 signalen hördes bara ett pip ljud och sedan kopplades allt ner och nu har de inte ringt igen.
dåligt, ja hade verkligen behövt prata med läkaren. nu får jag vänta till september när min läkartid är.
men då får de väl vara så då helt enkelt.
 
Idag var familjen på ikea, handlade en ny "box" till kläder och en ny stekpanna. dyrt om ni frågar mig men vi behövde det.
Drömmer så konstiga drömmar med. Somnade emd wilma, vakna av att ajg i drömmer blir uppringd av mamams ängel som skriker ¨du har fått tid om 3 veckor,,roligt va¨ så himla konstiga drömmar..
Imorgon tänker ja nog åter ringa su och stå på mig. om jag känner mig stark imorgon ananrs tar jag de en annan dag. orkar inte bli knäckt om ja inte har en bra dag och orkar vara stark..
 
För övrigt för första gången sett något från Molo jag tycker är fint. Aldrig gillat märket, tycker bara de är tok mycket konstiga mönster. Kill kläderna har var lite finare än tjejerna men endå ingen favorit hos mig, jag tror inte wilma hade passat i det. Nu har de i nya kollektionen släpts ett print med kaniner på och jag tycker de är så bedårande!
Men ska inte handla, kommer vara skit svårt att veta vad man ska matcha de till, dessutom kostar de ju nästintill 400kr de ja vill ha. De lägger jag hellre på fina kläder från Nova Star.
 
Ska snart göra en ny utrensning i wilmas lådor och se vad som finns och vad som behövs.
 
Nu dags för inbäddning i soffan, ska ta två citodon och hoppas på att smärtorna lägger sig för en liten stund..
 
over and out.

tröttsamt

Dolt nummer ringer, säger till daniel du måste ta wilma nu för jag måste verkligen ta detta samtalet. När jag svarar kopplas sedan allt ner..
De va den läkartiden de, hoppas verkligen hon ringer igen!
 
Idag är en sån dag då de gör ont. är PISSETRÖTT efter en tuff natt..
 
Vi funderar på att plocka in oss i bilen och ta en tur till ikea.
Dock hungrig men orkar inte ställa mig och bara göra frulle till mig. de är så sjukt tråkigt..
 
Ska ni göra idag?

helg

Tiden går så otroligt fort just nu. NU får den allt ta och stanna upp.
Wilma säger bara fler och fler ord varje dag. Hon är så redig min tös.
Idag bar de av på jakt efter nya gummistövlar då hennes blivit försmå, efter mätning av både fot och stövlar visade de sig att de fick bli ett par i strl 20. Då va de endå nästan 2cm förstora.. min lilla skrutt har så små fötter.
de har hon iaf inte ärvt efter mina 39.
Igår hade vi en fantastisk fin dag med lilla familjen, träffade dessutom min kära vän syster fisk, eller ah frida. Hon fyller 30 snart och inte syns de det minsta. Tror nog hon är sveriges snyggaste brud.
Så mysigt att få träffa henne igen, va ett årsedan sist, men nu har vi bestämt att vi ska ta en dejt i malmö snart. känns bra.
Dessutom hade jag en ganska smärtfri dag, kan inte minnas när de hända sist. FANTASTISKT
 
här hemma går just nu jake och piraterna på tv, lite mysigt har vi de allt framför disney junior.
 
tänk va livet har förändrats. Wilma du är sannerligen de allra bästa som hänt mig..
Har en sån nöjd tjej här hemma som sprungit runt en massa i sina nya stövlar, med handväskan på axeln, så nöjd.
 
livet är du <3

lördag

Man tappat verkligen uppfattning om vilken dag de är när båda går hemma.
 
Daniel är just nu ute och springer, han är duktig, sprunigt lika långt som gbg varvet bara sådär.
Dessutom på en riktigt bra tid fast han inte ens "tog i".
Så nu har han även köpt sig ett start nummer till varvet nästa år.
Jag tycker han är GALEN men vill han göra de får han ju de gärna..
 
Jag coh wilma har en riktig mys morgon. ta de som de kommer och de är helt underbart.
 
Idag åker vi till landet för middag de kommer nog bli helt super.
 
fattar inte varför ajg är så himla trött idag, wilma har inte ens vart jobbig inatt och vi har vart uppe en stund nu men vi gick inte upp lastttidigt heller.
men är verkligen SÅSÅ sömnig.
man får väl ha sådana dagar med antar jag.
 
behöver köpa biljett med, no stress men hade vart skönt att ha de gjort.
 
ha en fin dag där ute!

trevlig kväll

Idag var våra älskade Robin och Erica här.
Erica nopprade mina ögonrbyn och jag själv färgade de.
De busade massvis med Wilma.
Wilma skiner verkligen upp som en sol av att se sin morbror och moster, de är helt fantastiskt att få se det.
Bättre kan hon sannerligen inte ha det.
 
Ikväll sover hon REDAN, hepp hepp. sakta med säkert börjar hon åter igen somna lite tidigare på kvällarna än mellan 23-24
de ter sig
 
idag har hon också ätit en HEL DEL mat. längesedan nu. bara till lunch åt hon nog nästan 3 pannkakor, gotti gotti gott satt hon hela tiden med. älskade skatt..
 
Nu tänker ajg luta mig tillbaka i soffan och njuta av en fin fredag kväll..
 
adjö

energi

Vi har vart iväg på en mini semester. Sannerligen väl behövligt.
Fick komma hemifrån vardagen för en stund..
Just nu knner jag dock smärtan, den är inte rolig
pissigt känns de faktiskt.
 
Har idag äntligen fått anmält skadan till folksam, även ringt både försäkningskassan vårdcentralen och sahlgrenska. alla sådana tråkiga jobbiga samtal med andra ord.
heja mig.
 
Nu sover wilma. När hon vaknar ska vi åka och lämna in filmer vi hyrt samt köpa en tripp trapp stol.
 
tänkte ta mig en god cafe con letche nu. de är jag värd..
 
har lyxen av att få ha hemma pappan i hushåller i ytterligare 3 veckor den ni.
 
Nästa vecka ska jag både fixa mina naglar (yej äntligen) samt på aw med mina käraste kollegor.
De hade bestämt att ta en aw i göteborg och då bara måste ju jag vara med.
 
här hemma är de annars full rulle. Wilma pratar på som bara den och de kommer så många nya ord varje dag. snart kommer väl flera ords meningar. men nu ör de mer 2 ords medningar eller 3 ords meningar. ävne om mkt också är just jiddish.
 
hon är så fantastisk min dotter, vårt älsakde lilla A barn, fantastiskt duktig med allt! och tidig med ALLT har hon varit med. förutom med vikt längd och att äta mat, men de är en värdslig sak. Världen världens bästa wilma.
Jag är så stolt över dig att ajg spricker!!

schellstrom.blogg.se

Världen ur mitt perspektiv.

RSS 2.0