bitterfitta

störigt när mina inlägg bara försvinner..
bitter. Sen blev jag ännu mer Bitterfitta när jag insåg att det inte var någon beckfilm ikväll.
Jag som taggat för beck hela kvällen, så kom en skit film istället. Blev sur och öppnade chokladkakan istället.
Wilma sover i sin säng, jag har duschat, gjort inpackning och shit. Imorogn väntas de vc klockan 8 för provtagning och påsättning av bltrmanchett. ska göra 24h mätning. 
 
Tror finnarna är på g till att bli herpes, yej.. blir till att leta fram dem plåstrerna nu med då så jag inte smittar någon.. hej bitter.
hejdå off söndag. vi ses aldrig igen.

7 månader

Exakt på minuten för 7 månads sen föddes jordens vackraste mirakel. 3720 g och 49cm 10 fingrar och 10 tår. Med andra ord HELT perfekt. Den vackraste flicka mina ögon någonsin skådat.
Jag är så lycklig att just du kom till oss. Hur har jag och daniel kunnat skapa något så perfekt, så vackert.
Någon så Unik? Jag är så stolt över dig Wilma!
Du är SÅ oerhört duktig! Du var tidig med mycket,
de sa läkarna redan när du bara var några veckor och var med mammsen på alla hennes läkarkontroller.
Aldrig ska jag svika dig!
Jag kan inte förstå att du redan varit med oss i 7 månader, samtidigt som det känns som du alltid funnits där.
När du kom blev plötsligt både tycker nog både jag och daniel att vi plötsligt blev dödliga.
Du gjorde våra liv så meningsfulla. 
Mamma och Pappa älskar dig överallt annat!
Jag är SÅ TACKSAM att just DU finns!
Mamma älskar dig!
Wilma Evelina Hellström
 
 
 

Lördag

Idag är det lördag, regnet ska vräka enr hela dagen men peppa peppa just nu är det faktiskt sol.
jag är uttråkad till tusen, men vet inte heller vad jag vill göra. Mitt förlsag om att åka till ullared dissades. undrar varför?
Inga förslag på vad man kan göra?
 
Nästa vecka börjar solsidan åter, reklamen går nu. En socker bagare hen bor i staden..Kan man annat än älska de?
 
 

ett duns

Fy Imorse blev jag väckt på ett sätt jag inte alls tycker om. Lillan låg och sparkade på mig som en tok vid 7 snåret, men jag var så oerhört trött, någonstans mitt i det har jag bara somnat. Vaknar sedan av ett duns och ett skrik, Wilma hade ramlat ner från sängen. Tog nog en halv nanosekund innan jag höll henne i famnen. Allt gick bra, vi blev bara så rädda båda två... fy
 
Idag är det fredag, äntligen fredag!!! 
Idag får vi besök av Malin, Bastian, Sussi & Elias. 
Sedan ikväll blir de fredas mys. 
Vi behöver åka och handla, vårt kylskåp är så tråkigt när man öppnar det för det ekar skrämmande tomt.
Innehåller väl lillans mat, en vattenfalska, några öl, en tubost, smör och en gräddfil...de kommer man inte långt på...
 
Igår bestälde jag även lite nytt till lillan. hon blir ju trots allt 7 månader imorgon så då behöver hon ju klart en 7 månadspresent.
 
Något jag skulle vilja inhandla är nya gardiner till lillans rum, samt en ny matta till henne. Men hittar inte något som jag/hon vill ha. Hon ska få önska sig det i julklapp tänkte jag. jag skulle gärna vilja ha gardiner som går i rosa/orange röd. Starka färger. Speciellt eftersom rummet är vitt.
 
har redan börjat tänka i julklappsbanor. de gäller att vara ute i god tid..
Men jag älskar julen, framför allt tiden innan. Att iår få lov att fira den med barn känns helt fantastiskt. dock ser jag inte fram emot julen på ett sätt, för då är lillan så stor och jag vet att jag kommer känna att tiden gårr påtok för fort..
 
btw så satte sig precis lillan upp här brevid mig efter en ålning på golvet. Mammas duktiga tjej.

kväll

vilken kväll det blev.
 
Helt matt...
 
Imorgon har jag och Wilma INGENTING planerat, när hände det sist? tror vi ska ha en måbra dag här hemma, ska nog ringa och boka klipp och slingtid, färga ögonbrynen och bara dricka massa kaffe, läsa bloggar och mysa med vår FINASTE skatt. Långpromenad ska jag och Wilma med ta, för det mår wilma så otroligt bra av med. hoppas på att de inte vräker ner då bara, men gör det det gillar jag läget.
Jag tror på morgondagen. <3

Bland snarkningar

Wilma och Daniel snarkar ikapp. Själv tittar jag xfactor i brist på annat. Regnet fullkomligt vräker ner där ute, galet..
Övertrött till tusen, känner mig minst sagt slutkörd :/.

Jag och mannen fastnade på samma kort, hur ofta händer det?
Jag älskar dig! Daniel Linus Johansson! Por Siempre!

heldag

vilken dag vi haft.
Imorse kom vår ÄLSKADE Frida till oss och mös, sedan tog vi bussen till eklanda med våra kära vänner får babyrytmik, en snabbis hem till morsan för att ge wilma mat och sedan begav vi oss ut i regnet för att träffa Zandra Holly, Sarah, Nellie och Lewis. Var inte hemma förens 19.30 hel dag. 
Trött är jag men nu är veckans bästa program hollywoodfruar
 :D:D:D

Sömnbrist

Lillan har åter somnat om efter att ha ätit, hon har vaknat många gånger inatt. Stackaren är så ledsen när hon vaknar :/. Jag kan inte somna om, trots att jag är så trött, ligger och lyssnar på regnet som slår mot rutan... Terapiarbete?

120924

Måndag och ny vecka. Dagen har bestått har huvudvärk och åter huvudvärk, ingentin tycks hjälpa. Nu är den torts allt hanterbar.. usch
 
Fick ringa in morsan så jag fick sova lite, fixade bara inte att vara vaken, helt färdig.
Sedan begav jag Wilma Elias och Sussi oss till frölunda torg, Med hem fick ett paket strumpor göra.
fick även beställt en ny telefon, en iphone 5. 32 gb. jag behöver nog inte ens nämna att det känns hur bra som hellst!!!
Wilmas feber är borta nu, stackarn har vart kass. blir till att ta det lugnt i veckan, vill inte att hon ska bli dålig igen.
är rädd för det faktiskt.
 
Igår hade vi första barnfria kvällen. Vi var på RAW, det var riktigt roligt. dock tänkte jag enbart på Wilma de sista timmarna, i mitt tycke var vi borta på tok för länge från skatten och nu dröjer det innan jag vill ge mig iväg från henne igen. Hon matstrejkade även när inte jag var hemma så varken ajg eller wilma är redo för att bli passad ;).
 
jaja ska krypa ner i soffan..
imorgon är en ny dag.
 
so long..

Huvudvärk

Sitter i köket och stirrar in i ugnen, där inne befinner sig min knäckiga äppelpaj som jag just nu bakar.
Hade äpplen hemma som var på g till att bli dåliga, så det fick bli en paj.
Huvudet värker, och halsbränna likt den när jag var gravid. Och NEJ jag är inte gravid igen. Har bara testat att försöka sluta med omeprazolen men inser att jag inte kan det. Stackars wilma har fått feber. Tyckte det var något igår, och inatt slog de till. Stackarn. Vad det värker i mamma hjärtat när man ser in i hennes slöa vattniga ögon. Nu har panodilen åter slagit in och verkat så hon har både ätit och tagit sig en dans. Goa ungen.
 
Lördag idag, veckorna bara rinner iväg.
 
skrämmande..

Fredag

Idag är det fredag. VC har ringt och bokat in mig den 1a. de ringde dessutom tidigt idag, SKÖNT då slapp man gå och vänta på ett samtal hela dagen.
Älskar när de som ringer presenterar sig som syster lisa. gulligt då är de säkerligen någon äldre dam.
 
Jag och Wilma har dessutom sovit middag i en halvtimma idag, SÅ SÅ välbehövligt.
Sedan åkte jag Wilmas mormor och nästan mormor till frölunda för shopping.
Med hem följde en ny vinterjacka till mig. 2 par jeans, en skit snygg skjorta, ett par fodrade skor/tossor till wilmas vars fötter alltid är iskalla efter våra promenader, usch stackarn trots strumpor och raggisar, nu är de problemet ett minne blott :) och present till wilmas "moster". Jag är supernöjd
 
Sitter just nu och tittar på nytt mobil abonnemang. frågan är telenor eller 3?
Iphone 5 eller 4s..
hm.....
 
Här hemma tittar vi på skavlan, HELT VÄRDELÖST ikväll. det kryper i hela kroppen och jag blir helt stressad av hur tråkigt det är ikväll..
 
Nu ska jag unna mig en Onico. för det är jag sannerligen värd.

äntligen

Vilken dag.
Jag och min kära fru Sussi har lagat storkok med mat till våra små skatter, mysigt hade vi och smidigt var det.
Wilma har dock inte alls vart sig lik idag, jätte ledsen och allmänt orolig hela dagen, fram till kvällen då gav jag upp, fram med gröten trots att hon inte ska ha mjölk, hon sken upp som en sol och åt upp hela halva portionen gröt har aldrig hänt. Och efter det var hon precis som vanliga Wilma är. Varken jag elelr daniel tror att hon är allergisk. Är jag världens sämsta mamma som inte följer alla råd slaviskt nu då??
 
Efter 17 ringde således läkaren som lovat ringa mig idag. ÄNTLIGEN någon som tar tag i allt det här.
Det gör mig både så otroligt ledsen samtidigt som det är skönt, kanske kan ja nu få svar på alla mina tusen frågor?. Imorgon ringer iaf någon av sköterskorna mig, blir dygnstmätning med bltr. Och nya prover. sedan utifrån de svaren ska hon se hur vi går vidare. Denna läkaren är rar med, inte en räpa som den andra. usch bara tanken av henne får mig att gråta..
 
Vänner ni är så fina, kommentarer du är alltid så glad trots allt. de värmer in i själen för gudarna vet att jag kämpar. Även om kanske inte alltid allt är som man tror..
 
Förlåt ikväll beklagar jag mig lite. 
Imorgon ska jag och Wilma ha en hel vila upp oss dag, vi behöver sannerligen det båda två. Jag ska rensa ut lite bland hennes kläder tänkte jag om jag hinner, en sväng med damsugaren och moppen får det med bli.
En sväng till torget för att inhandla present till Wilmas bästa "moster".
 
Jag är så tacksam för att jag har en sån fin familj.
 
Nu ska jag krypa ner bland dem mitt hjärta älskar allra mest...
jag har det allt bra!

Bitch.

Boobster.blogg.se (2012) menar att
 
"att vara bitch är bra, Då får man som man vill."
 
"bitch = Girlpower"
 
Det måste vara en mycket vis person...

torsdag

Sitter med huvudvärk som få.
Googlar runt på sidorna jag fick av A-S. Hon tycker vi ska prova at köra mjölkfri kost. ingenting får man äta. känner mig faktiskt förrvirrad. vet inte hur jag ska fixa det i ärlighetens namn. Ska nog ringa henne och höra lite mer, hur jag ska jag göra egentligen, behöver pepp känner jag. Sedan kommer ju läkarna idag ringa om blodtrycket mitt, hatar bara att gå och vänta på viktiga samtal. Sist när det var så kunde jag inte svara när telefonen ringde, stod och bytte blöja på lillan när ja hörde mobilen ringa i ett annat rum. han inte och sedan ringde de aldrig tillbaka igen, de var kanske 2,5 månad sen.. dåligt men sant...
Ja, Ja känner mig stressad över den situationen.
Kan tänka mig att jag kommer bli ledsen sen. Men min plan är att mysa med Sussi och Elias, vi ska nämligen fixa iordning barnmat till våra pärlor, då kommer det garanterat kännas lättare.
 
imorgondagens måste blir att fixa och trixa här hemma. och bara ta det lugnt, en långpromenad ute är morgondagens enda måste.
perfekt.
 
 

Onsdag

Idag är det onsdag, och veckans bästa dag.
Efter en rent sagt vidrig natt ålar wilmis runt super nöjd här på golvet. att de kan vara så oerhört pigga trotts nada på sömnkontot. Hösten är verkligen här med besked. Jag vill köpa in nya doftljus, sådana som inte luktar för starkt utan precis lagom för att få in rätta stämmningen. Det hör hösten till att få mysa med tända ljus och en varm filt.
 
Ska på jakt efter en ny lampa till vår avlastningsbänk, de blir lite mörkt i de hörnet på kvällarna. Daniel tog ut lampan från sovrummet, och det bler så mkt mysigare med lite ljus där, dock passade inte lampan alls så de får bli att inhandla sig något nytt.
 
Har även suttit och spanat in lite olika vinterjackor, iår ska morsan nämligen få sig en ny. Jag vill ha en varm då man är ute så mkt men som endå är snygg. :)
 
 
..
 
Idag är jag glad för att
  • Det är onsdag
  • Vi igår var på så trevlig babyrytmik i eklanda.
  • Vi har fått mysa och skratta med våra kära mamma vänner och bästa bvc sköterska
  • VI har så fina vänner
  • Tacksamheten över min fina familj.

en flygande baby..

alla dessa låtar. sjunger som ett fån, Wilma fullkomligt älskar det.
Inte Wilmas pappa...
 
Dagen började mindre bra, högt blodtryck, väntar läkarsamtal men vår bvc sköterska trodde på insättande av bltrmeds åter. Vart ledsen.
Men har så fina vänner. Em blev de babyrytmik i eklanda, super mysigt.
promenad i sitt delen, perfekt. varför har jag inte bytt tidigare?
 
Imorgon är det bvc häng i fina vänners sällskap..
 
 

väder

JÄVLAR va de small coh var otäckt i morse, sen från ingenstans nu blå himmel?
jävligt skumt men ack så skönt.
Natten har varit allt annat än bra. Trött är milt uttryckt.
Wilma sitter och leker i sin säng, jag försöker för allt i världen pytsa i mig lite frulle, 
men känner mig illamående med bara tanken på mat. Usch för trött för att äta fast jag borde.
frustrerande...
 
Idag tänker jag testa at inviga sittdelen på wilmis vagn, blir premiär åket :)
Spännade.
 
Ne måste göra oss redo för en ny dag.
kram

Måndag

Ny vecka. v 38 faktiskt, det är GALET hur fort de här året går. 
Det är både roligt och tragiskt på samma gång.
 
Dagen har spenderats i fjärås hos arbetskollegan Anna och hennes 5 veckors Ellen. Jag kan verkligen inte förstå att Wilma varit så liten.. 
Men hennes bästa tid är absolut nu. när hon ler mot mig fylls mitt hjärta av kärlek. Ingenting annat spelar egentligen någon roll.
 
Sedan åkte vi hem och mös med min älskade prins Noel, frågade honom vems prins han var. Sandras prins blev svart. Å vad jag älskar honom.. Sen sa han att han va allt sussis prins lite med. Älskade barn. Passade Wilma gjorde han med, jag förstår inte hur stor han är..
 
olustig känsla.. Har dessutom haft så otroligt mycket ont i huvudet det sista. frustrerande och tärande.
men men.
 
Imorgon är en heldag. Har massa frågor till A-S
Varför spyr lillan så mycket igen?
Varför sover hon aldrig? Knep?
Mat frågor
Tops?
 
ja ni fattar tankarna...
 
round and round it goes...

soffmys

söndag kväll. dagen känns som den varit extremt extremt lång.
Jag vann inte budgivningen, frågan är om man ska köpa sig en ny elelr ej, 359 kr är de värt de eller ej?
tror faktiskt ja komemr hoppa det denna gången.. Idag köpte vi nya kläder till wilmis. två par nya byxor och 3 bodysar, :).
Fick sedan en OTROLIGT fin dregglis, ja faktiskt den absolut finaste jag sett. det stod verkligen sandra på den precis som hon sa. så glad. Så otroligt rart att hon köpte en present till wilmis, bara sådär. bara att folk faktiskt tänker på oss. 
 
Nu ska vi mysa ner oss i soffan. jag tänkte mumsa lite glass, strawberry cheescake..MM 
sen blir de bäck på 4an.
 
slut för idag.

En grå söndag i september

Hej vänner, idag är det söndag. En grå sådan. Känner mig omotiverad som attans idag.
Hade dessutom skrivigt ett långt bra inlägg för dryga timman sen som bara försvann.
segt när man för en gångs skull lagt ner tid till att skriva ordentligt.
Jaja ilandsproblem. Som om det dessutom skulle spela någon roll överhuvudtaget. Men det störde mig.
 
Min mage är helt ur balans. SÅ ont i magen ofta nu igen. =/ tärande..
 
Idag är det söndag, mannen är hemma med mig och wilma. Och vi har ingenting planerat. Jag måste ha fler sådana dagar, det är för mycket hela tiden nu...
 
Denna veckan har jag lite planer
 
Måndag
- Träffa arbetskollegan Anna i Fjärås och hennes lilla bebis Ellen.
 
Tisdag
- Gå och ta blodtrycket (är planen iaf)
-BVC för vägning och mätning
- Babyrytmik i eklanda med Sussi, Elias, Malin, Bastian, Emma och Elin
 
Onsdag
- Mamma häng på bvc
- Babyrytmik i Fässberg
 
Torsdag
-Mys med familjen ymsjö
Mys med familjen smidefors?
 
Fredag
- Oplanerad dag. ska förbli så!!!
 
Måste ta tag i att rensa i lillans garderob, den är överfylld och nu börjar dessutom stl 62 sitta lite tight så dem kläderna hänger på sista refrängen nu.
 
Har spanat in nya byxor på lindex till lillan, RANDIGA. Jag fullkomligt älskar randiga byxor i fina färger på små barn. helt underbart! Så de ska hon få, de ingår dessutom i tag 3 betala för 2 så då får någon body också följa med hem.
 
Igår var jag och köpte en regn overall till wilma, Utan att ha hunnit använda den än ska jag säger att jag är supernöjd. Härligt. Håller även koll på ett bud å tradera. Idag avslutas Aktionen. ikväll. Håll tummarna att jag får den, har dock sagt till mig själv att mitt max bud är 200 kr, så ja får den säkert inte. men man vet ju aldrig. just nu är priset uppe i 155. men jag tänker inte buda förens ikväll.
 
sitter och läser andras bloggar. Något jag fullkomligt ÄLSKAR. inga bloggtips från er där ute???
 
<3

vänner

Vilka dagar jag och wilma har haft. Vi har så fina vänner både jag och wilmis.
Det har dock varit lite väl mycket planerat och jag känner mig sliten..
 
vill skriva så mycket idag men känner mig inte motiverad till det..
Wilma sover i soffan, daniel äter chips och jag lite nötter.
det är lördag..

Ny dag.

Sitter i soffan, är helt SLUT. vilken UNDERBAR dag vi har haft
Myst med kära kära mamma vänner, även prövat på babyrytmik idag, va riktigt mysigt.
Tjingade även på folket i kyrkan va inte heller de igår. Jag ska erkänna att jag har saknat dem.
 
Wilma har precis somnat i vår säng, peppa peppa men ja hoppas och tror att hon sover för natten, redan =)
vi får väl se.
 
Idag är det onsdag och jag är glad för att
 
  • Jag idag fått träffa några av våra älskade mamma vänner
  • Jag idag fått shoppat nya underbart vackra kläder till Wilma
  • Att jag unnat mig själv en ny snygg skötväska
  • Att jag köpte den fina Uggletavlan jag suktat över igår
  • Att vi igår körde tisdagsmiddag med vår kära familj Ellerström
  • Att mina arbetskamrater var på besök i måndas, jag har innerligt saknat dem.
  • Att jag igår var och fikade hos finaste Sanell som idag flyttade till london, Där bjöd hon förövrigt på den absolut godaste kladdkakan jag någonsin ätit..mm
 
Imorgon är det torsdag. Jag ska hänga med sussi och Elias. Daniel har lovat köpa en overall jag vill ha till wilma vas storlek är slut här i mölndal.
 
Ikväll ska jag verkligen försöka komma i säng i tid, behöver få sova. sjukt trött och extrem sömnbrist..
inte bra. 
 
Förövrigt är jag som vanligt så stolt över min underbara duktiga tös. Wilma för dig gör jag allt!!
 
<3
 
T

Besök

Wilma somna precis, så trött hon va min skatt. Nu inväntar vi kära kollegor från worket. Va ute och gick innan SÅ skumt väder solen lös och de var SÅ varmt sen kom regn, trots att de inte var några
Moln? Sen helt plötsligt va de åter över och solen kom.. Och sedan fler droppar... Wilma tyckte det var himla roligt iaf och kikade gärna upp ur hålet :)

Måndag

Ny vecka åter. Säger de hela tiden men det är sannerligen GALET hur fort tiden går.
 
Wilma sover så oroligt på nätterna, gjort de länge nu. Jag kunde dessutom inte alls somna inatt, usch 
inte mycket till sömn här inte.
Imorse var lillans hosta intensiv stackaren. Men nu är de bättre när hon väl fått hostat upp nattens slem.
 
Just nu inväntar vi lillans mormor, Hon ska komma och mysa med wilmis medans jag duschar och tar en sväng med dammsugaren. Har även tänkt att idag åter lägga i täckerna i sängen då de inatt var århundradets kallaste natt. fy fan. sommaren är därmed slut. inga fler endast lakan i sängen nätter.
Sen ska jag ut och handla lite pålägg och annat, får nämligen besök av mina kära MAVA kollegor idag.
saknar dem så de ska bli otroligt mysigt. det är tråkigt att man jobbar så långtbort för de krävs så mkt mer planering när man ska ses.
 
är förövrigt otroligt nöjd över våra nya vackra tavlor på wilma. Nu vill jag bara ha en tavla på Wilma och daniel så är jag så nöjd :D

När hjärtat blir helt varmt

Igår hände det. Wilma sa Mamma.. både jag och daniel tittade på varandra, det lät inte alls som hennes "språk" är annars, hennes första ord. Älskade Wilma du är så duktig. Jag är SÅ stolt över dig.
 
 

Frukost

Ne nu blir de frukost. Nu är jag hungrig på riktigt

lördag

Wilma mår bättre idag :D HURRA få ord kan beskriva hur skönt de känns.
Jag känner mig dock sämre. Idag skulle vi annars gått på kalas för vår älskade prinsunge Noel, vi får komma en annan dag helt enkelt.
 
Har precis betalat en räkning, härligt att få spendera lite pengar ;)
 
Igår köpte jag mig/oss/mig en ny skötväska. och jag är redan SÅ nöjd. Otroligt snygg är den. massa bra fack, sväljer mycket utan att vara lika stor som den vi redan har, och matchar vagnen perfekt. det är som om de står sandra på den.
Ja, ja älskar körsbärsträd. Nu har wilma både en åkpåse och en skötväska emd de motivet, och jag har ju som bekant en tatuering med det motivet. ja, ja är SÅ NÖJD. hehe underbart
 
Vi borde fixa frukost, men varken jag eller daniel är särskilt hungriga än. konstigt men sant..
märks att vi inte är helt krya.
 
Nu ska jag göra gröt till lillan.
 
Förövrigt har vårt favorit program QI idag preimär i svensk version, Intresseklubben. Vi har SÅ höga förväntingar. ska bli spännande att se resultatet :)
 
 

Vakna

Wilma vakna vid 1, helt hysterisk. Ammat henne flera gånger. Hon hostar en rent ut sagt vidrig hosta, slemmet och snorar till tusen. De gör så ont i mig, vandrat och vandrat med henne i famnen i natt. Försökte suga upp lite med näsfridan fick upp en del men det är verkligen inte uppskattat från Wilmas sida, gav näsdroppar, masserade magen, fick sedan panodil, 5 min senare världens bajs. Nu har jag en otroligt pigg tjej som ligger och pratar och leker med sig själv i soffan. Vill inte se henne dålig, vet inte vad jag ska göra, hostar skrämmer mig lite fy... Vi skulle verkligen behöva sova, Båda två!!! Det här lär bli en lång natt...

Vakna

Wilma vakna vid 1, helt hysterisk. Ammat henne flera gånger. Hon hostar en rent ut sagt vidrig hosta, slemmet och snorar till tusen. De gör så ont i mig, vandrat och vandrat med henne i famnen i natt. Försökte suga upp lite med näsfridan fick upp en del men det är verkligen inte uppskattat från Wilmas sida, gav näsdroppar, masserade magen, fick sedan panodil, 5 min senare världens bajs. Nu har jag en otroligt pigg tjej som ligger och pratar och leker med sig själv i soffan. Vill inte se henne dålig, vet inte vad jag ska göra, hostar skrämmer mig lite fy... Vi skulle verkligen behöva sova, Båda två!!! Det här lär bli en lång natt...

owls

jag har alltid tyckt om ugglor mkt, minns inte när ja köpte första ugglehalsbandet... det stör mig lite att de nu blivit så trendigt...
såg denna tavlan. hade inte den vart SÅ snygg i lillans rum
?
 
 
 
 
 
vill ha.

fix och trix

inväntar wilmas mormor och morfar för lite tavelhjälp.. behöver råd fast jag nästan helt hundra bestämt mig.
fick röjt lite lätt, tagit disken, en tur med dammsugaren och vattnat blommorna. nu är jag helt helt död. wilma somna precis och jag borde göra det samma men nu ska de ju fixas...återkommer med kort på resultet (när jag nu blir klar)

enorma tröttheten

JAG ÄR SÅ TRÖTT!!!
det var jag inatt med, men kunde för allt i välrden inte somna, vred och vände på mig i all oändlighet kändes det som, när jag väl somna tog de 15 min, sen var det dags för wilma att vakna..
hon är så förkyld stackarn, hostar och hostar och hostar. de bubblar om henne av allt snor. lider så med henne.
 
igår hämtade jag förövrigt ut våra senaste inköp, tavlor.
Å vad nöjd jag är, de blev SÅ SÅ fina. Fick ett bra erbjudande på mailen en vecka efter jag fick hem Tavlan på Elias och Wilma, så då kunde ja inte låta bli. både jag och daniel vill ju ha tavlor på vår älskade lilla skatt här hemma. Beslutsångest om vilka jag skulle välja bara, vilket resulterade i 5 st tavlor hem till oss. och jag är SÅ SÅ nöjd. roligt!!
Idag tänkte jag om jag orkar åka ut och köpa en till snuttis, och spana in skötväskorna..
Sen ett röj hemma. här ser ut som kriget, men jag har verkligen inte orkat någonting de sista =/. usch vad jag avskyr när vårt hem förfaller såhär..
Idag ryker nog även en tavla från vår vägg jag aldrig egentligen gillat..
 
Idag ska jag nog även antingen bjuda in min mamma eller åka hem till henne, hon hjälper oss så otroligt mycket. Kan inte i ord uttrycka min tacksamhet. Vad vore jag utan min mamma? Jag önskar av hela mitt hjärta att jag blir en lika bra mamma som henne. alla borde få en sådan hjälpsam mor!
 
 

nattning

Idag lyckades jag natta Wilma utan bröstet..
låg i sängen, jag wilma och snutten och jag fick sjunga en massa. tillslut somnade hon och peppa peppa hoppas hon nu sover för natten och får en bra natt.
vi behöver verkligen få sova allihopa!
Jag och daniel sa precis att vi ska köpa henne en likadan snutte som hon redan har, det är nog bäst för henne och det känns bra!
 
Suttit och kollat lite på tatueringar med. är riktigt riktigt sugen nu men vet somsagt inte vart jag ska sätta den.. hm.
 
Spanade in lite skötväskor idag, vill ha en i mindre modell som man kan byta med. och det är något vi behöver. beslutångest i sedvanlig ordning. ska åka ut till barnenshus någon dag och spana, men de blir en från skiphop, antingen cherryblossom eller dasch delux willow..vill se vad som matchar till vagnen med, så ja får väl helt enkelt ta med mig vagnen när jag tittar då ;)..
idag är det lill lördag, jag och mannen har ätit vitchoklad, jag är en riktig sucker för det..MM
 
thats all folks.

tatuering

har även bestämt vad jag vill tatuera,, (förlåt mamma mörda mig inte nu bara)
Frågan är bara VART jag ska sätta den...
Kom mer än gärna med ideer och förslag.
 

rubrikslös

Har tagit mig en lång varm dusch, var precis vad jag behövde. fick lite frossa innan, förkylning och lite mjölkstockning på det...inte skönt alls =/.
Wilma sover än, över 30 min..whoop whoop. Det hör sannerligen inte till vanligheterna.
 
Behöver verkligen åka ut och köpa en näsfrida till henne sen, hon snorar så mycket stackars liten, sköljde med koksalt innan hon är så duktig min lilla..
 
Nu sitter jag inne på jollyroom och zalando och önskeshoppar...
Finns så mkt jag vill köpa, framför allt till Wilma...
Wilma har börjat gilla sin snuttefilt från diinglisar mkt och jag tycker med dem är så fina. det är väldigt mycket smidigare att ha med sig än en stor nallebjörn. dock spyr hon ofta ner den så jag har tänkt inhandla en till. den hon har är SÅ fin. en tiger :) nu är frågan om man ska inhandla en likadan eller om man ska köpa Kossan, kossan är med himla fin och det är kul med olika, frågan är vad hon tycker... dem andra gillar jag itne alls.
När jag itne tycker om något, ratar jag det helt. Med rädsla av att trampa andra på tårna låter jag det jag därför itne gillar vara osagt just nu iaf.
Även kollat på en mätsticka från jabadabadoo dock är de elefanter på dem och det tycker jag betyder otur så de går tyvärr fet bort,, synd då dem är fina..
 
Trånar även på denna plånbok..
oväntat att jag gillar denna färgen men a de gör jag.
Jag skulle så himla gärna vilja beställa hem den till mig..
 
zalando.se give it to me...PLEASE...
 
Önskar som många andra att jag vann en MASSA pengar, så jag kunde trygga framtiden för wilma, Kunna köpa ett hus, plötsligt händer det? man kan ju få drömma och önska iaf.

vandrande pinne

Efter att ÄNTLIGEN konnat somna om och sova lite djupare blev vi idag väckta av mäklaren som undrade om vi ville vara med på budgivningen av radhuset på högenvägen. Jag hade SÅ gärna velat vara med, men eftersom ja var kass orkade jag inte ens gå på visningen igår =/...
 
Wilma ligger/står som en vandrande pinne och gungar (juckar) som bara den. de ser så grymt roligt ut. kanske är det nästa steg innan hon börjar krypa på riktigt? eller så är de bara en grej hon har kommit på nu..
söt är hon iaf.
 
 

kaffebryggare

Sitter och surfar runt på nätet. just nu spanas de in kaffebryggare.
har nog bestämt mig/oss för att investera i den här
 

 

 

sjukstuga

Idag besökte jag och Wilma vårdcentralen. infektion i luftrören hade jag. jag har SÅ ont i halsen och det är helt gul grönt med fläckar längs hela strupen, eftersom jag inga mandlar har slapp jag denna gången halsfluss, just nu gordde där inga streptococker iaf. Provtagning blev de och nu har mitt blodtryck åter gått upp. dock har de vart otroligt mkt högre innan, men efter att få sitta och vila ha 145/103 tycker det inte va rimligt med tanke på min ålder. dock kan det ju absolut vara infektions utlöst. men jag lovade att komma och kolla mitt tryck igen om en vecka eller två. Wilma charmade hela vårdcentralen och var på sitt allra bästa humör, hon blev friad vilket kändes så skönt! hon hostar dock och är mer orolig ön annars. inatt sov hon knapp var så ledsen och förkyld. jag hoppas inte denna natten blir lika jobbig för henne. trött på att träffa dåliga läkare, läkare som sänker mig och gör mig ledsen. varför gör dem så?
 
ligger i soffan. känner mig allt annat än pigg. vill inte heller gå och lägga mig.. varför är man sån?
 
Slåss med massa tankar idag. tufft. 
 
nu ska jag unna mig en varm choklad.
 
 
 
 

2/9

Idag blir Noel 8 år. det är helt galet vad tiden går fort..
 
Idag skulle vi vart på husvisning, men jag somnade med lillan på sängen och hade tagit fel på visningstiden så det blev priceless.
I
Ont i huvudet som skam nu, ska dricka lite kaffe. söndas middag hos morsan. Skönt att slippa laga mat.
 
ne inte sitta här när huvudet värker.
 
fan va tråkig blogg jag har.

1/9

Idag är det den 1, det vill säga pinch punch.. Och gissa vem som vann?
ordningen är därmed återställd efter förra månadens miss, (är inte alls nöjd över att jag oftast vinner 10 gånger per år, själv god?).
 
Nu är jag hungrig som attans. Ingen motivation till att göra något. ska ju dessutom på kräftskiva idag så de ligger just nu en massa kräftor i vår kyl. mm. 
dock mår inte min älskade skatt helt hundra =/, de gör så ont i hjärtat när hon inte gör det. små febrig och glansig i ögonen, hostar och nyser, förkylning med andra ord. stackas liten. Blir hon sämre ikväll får vi packa in oss och åka hem, det är inte mer än så. vi får se hur de blir ikväll helt enkelt. hon går ju före precis ALLT! finns ingen eller inget som kan ändra det.

lilla fröken bus

Vi har verkligen fått en liten fröken bus, Vill sällan sova men är lika glad för det. Inatt har det dock var mycket gråt och oro. stakars pluttan.
Igår var vi på soundtrack of our lives, Wilmas första konsert, the passover var MAGISK. synd att de inte ska spela mer, de är riktigt sköna!
 
Ikväll väntas kräftskiva med daniels släkt. har redan inhandlat kräftorna så det är klart, Jag och daniel och wilmas mormor ska åka till frölunda, jag ska inhandla saker till Wilma och dricka till i afton. Ikväll lyxar jag till det med en alkoholfri öl. den ni.
 
ska leta upp min rabattkupong på barnenshus. se när den går ut och kolla in om de är något vi behöver, vet iaf vad jag är sugen på ;)..
 
imrogon är de visning, spännande.

schellstrom.blogg.se

Världen ur mitt perspektiv.

RSS 2.0